LOTERIJ.NET alles over loterijen

Nationale Postcode Loterij, speelt u al mee?

Tegenwoordig kun je niet meer om de Postcode Loterij heen. Dagelijks en wekelijks is op televisie een programma te zien dat in samenwerking met de Postcode Loterij tot stand is gekomen. Deal or no Deal, Miljoenenjacht, Eén tegen honderd enz.

Al voor € 13,50 per maand (inclusief StraatprijsVerdubbelaar) kunt u meespelen met de Postcode Loterij. Dan maakt u naast de PostcodeKanjer elke maand kans op vele prijzen. Zoals de wekelijkse Straatprijs van € 25.000,- per lot. De Groene Postcodeprijs van € 450,- of de Postcode Dagprijs van € 1.000,- per lot.  Daarnaast zijn er vele prijzen als musicalkaartjes, diverse geldprijzen overige prijzen en de ijsprijs. De uitslagen kunt u vinden op de pagina Teletekst uitslag Postcodeloterij.

Abonnement Postcode Loterij

U kunt een abonnement op de Postcode Loterij nemen. U kunt zich aanmelden voor één of meerdere loten en dan zelfs met of zonder Kanjerpuntenverdubbelaar. Met de Kanjerpuntenverdubbelaar ontvang je een groter deel van de Kanjerprijs als deze natuurlijk op uw postcode valt. Een lot kost u dus € 13,50 per trekking incl. straatprijsverdubbelaar. Er vinden elk jaar veertien trekkingen plaats. Als u ook met uw Postcode wilt meedoen, kijkt u dan hier voor meer informatie: Postcode Loterij online. Deelname is pas mogelijk vanaf 18 jaar. Wilt u uw abonnement opzeggen, kijk dan op de pagina Postcodeloterij opzeggen.

Goede Doelen

De Nationale Postcode Loterij is opgericht om goede doelen te steunen. De helft van de inleg aan de Postcode Loterij is dan ook bestemd voor meer dan 60 goede doelen op het gebied van Mens en het Milieu. Een aantal van die goede doelen zijn: Artsen zonder Grenzen, Dierenbescherming, Het Rode Kruis, Greenpeace, SOS-kinderdorpen, Stichting Doen, Unicef, Warchild etc. Kijkt u op de site van de Postcode Loterij voor een compleet overzicht van alle goede doelen

Postcode Loterij laatste nieuws