LOTERIJ.NET alles over loterijen

BankGiro Loterij

Met de BankGiro Loterij speel je mee met je rekeningnummer als lotnummer. Het lotnummer bestaat uit de laatste vijf cijfers van uw rekeningnummer en 2 volgletters. Elke maand vindt er een trekking plaats, en drie keer per jaar maakt u kans op de miljoenen van de Kluiskraker. Uitslagen van de trekking worden op de tiende van de volgende maand gepubliceerd. 

Bij de BankGiro Loterij zijn er diverse prijzen te winnen. Van geldprijzen (hoofdprijs van € 50.000,-) tot arrangementen en van extra prijzen tot elke week kans op een reischeque voor een Cultuurreis.  

Abonnement BankGiro Loterij

U heeft de mogelijkheid zich online aan te melden voor een abonnement op de BankGiro Loterij. U kunt met één of meer loten spelen. Afhankelijk daarvan wordt € 12,75 per lot (exclusief Hoofdprijs Verdubbelaar) van uw rekeningnummer afgeschreven. Wanneer u meespeelt met een lot inclusief Hoofdprijs Verdubbelaar dan kost u dit € 13,25 per trekking. In totaal worden er vijftien trekkingen per jaar gehouden (12 maandelijkse en 3 extra trekkingen). In februari en augustus vinden er extra trekkingen plaats en de Prijzenregen trekking vindt plaats in november.

KluisMunten

Bij de BankGiro Loterij spaart u per trekking één Kluismunt. Elk kalenderjaar vervallen de reeds verzamelde KluisMunten waardoor u in januari opnieuw begint met het sparen van deze munten. Uiteindelijk telt, hoe langer u meespeelt in de maanden voorafgaand aan de trekking, hoe meer KluisMunten en hoe groter een aandeel in de prijs. 
 

Goede doelen

Ook de BankGiro Loterij is oorspronkelijk ontstaan om goede doelen te steunen. De BankGiro Loterij ondersteunt met name organisaties die zich inzetten voor het behoud van Cultuur in Nederland. Hierbij kunt u denken aan organisaties als: Paleis het LooVan Gogh Museum, Het SpoorwegmuseumFrans Hals Museum, Aviodrome etc.
 

Laatste nieuws Bankgiro Loterij