LOTERIJ.NET alles over loterijen

Loterijwinnaar uit Silvolde kan rekenen op gloednieuwe auto

Luc uit Silvolde kon rekenen op een grote verrassing, hij ontving een cheque die aangeeft dat hij de nieuwe eigenaar is van een gloednieuwe Opel Corsa. Het was Bea Post van de BankGiro Loterij die hem de prijs kwam overhandigen, zij gaf hem de sleutel om aan te geven dat hij binnenkort in stijl op weg kan. Luc was overrompeld door de prijs en kon het in eerste instantie maar moeilijk geloven.

Winnaar van de BankGiro Loterij

Luc is een van de winnaars van de BankGiro Loterij, hij kwam naar de Opel-dealer in Utrecht om zijn prijs in ontvangst te kunnen nemen. Zelf woont hij in de Achterhoek en is hij werkzaam in Ede. Dat betekent dat hij dagelijks zo’n 60 kilometer moet reizen. Hij heeft op dit moment een eigen auto, maar die is naar eigen zeggen hard aan vervanging toe. De prijs van de loterij komt voor hem dus als geroepen, er was geen betere timing mogelijk geweest. Dankzij zijn prijs in de loterij kan Luc voortaan in stijl naar zijn werk in Ede. 

Meer dan 100.000 prijzen per maand

De BankGiro Loterij deelt maandelijks meer dan 100.000 prijzen uit, waaronder regelmatig een gloednieuwe auto. Deelnemers hebben daarnaast de mogelijkheid om maandelijks een bedrag van €1.000.000 te winnen, net als vier prijzen van €100.000. Er gaat 4x per maand een auto uit en er wordt 22x een prijs van €10.000 weggegeven aan de verschillende deelnemers. Luc won tijdens de trekking van januari, dat betekent dat de rest van het jaar andere deelnemers weer kans maken. De Opel Corsa is gloednieuw en uitstekend van kwaliteit, zodat de loterij meer te bieden heeft dan alleen geldprijzen voor de deelnemers.