LOTERIJ.NET alles over loterijen

Amersfoortse wint 10.000 in de BankGiro Loterij

Sylvia uit Amersfoort kreeg een wel heel prettig bericht van de BankGiro Loterij. Ze hoorde dat ze in de trekking van december een bedrag van €10.000 heeft gewonnen, waardoor ze een mooie reis kan gaan maken naar het Caribisch gebied. De vrouw uit Amersfoort werd onlangs door de loterij verrast met het goede nieuws, waarmee ze een droom in vervulling zag gaan.

€10.000 op elke werkdag

Ze is overigens niet de enige die het mooie bedrag van €10.000 wint. De BankGiro Loterij deelt het bedrag de komende tijd elke werkdag uit, waardoor er een groot aantal winnaars bij zal komen. Alsof dit nog niet genoeg is wordt er bovendien elke zaterdag een prijs van €100.000 uitgereikt en wordt er elke zondag een gloednieuwe auto aan een winnaar uitgedeeld. De verschillende prijzen moeten er bij de BankGiro Loterij voor zorgen dat zoveel mogelijk deelnemers de kans hebben om een mooi bedrag te winnen. Als klap op de vuurpijl wordt er iedere maand een bedrag van €1 miljoen uitgedeeld. De deelnemers maken wat dat betreft kans op zowel de kleinere prijzen als de enorme jackpot die van alles mogelijk maakt.

Naar Suriname op vakantie dankzij de BankGiro Loterij

Wat Sylvia met het bedrag van €10.000 precies gaat doen weet ze nog niet, maar er zal in ieder geval wel een reis naar Suriname aankomen. “Daar kunnen we met dit bedrag wat moois gaan doen, dus het geld komt zeer goed van pas”, aldus de gelukkige winnares. De BankGiro Loterij probeert zoveel mogelijk verschillende prijzen uit te delen, om er daarmee voor te zorgen dat een brede groep spelers de kans heeft om dromen waar te maken. Met een bedrag van €10.000 of meer kunnen zij in ieder geval een keer heerlijk ontspannen op reis of een deel weggeven.