LOTERIJ.NET alles over loterijen

 De grootste loterij van Australië is de Saturday Lotto, een van de meest bekende en populaire in het land. Saturday Lotto biedt spelers de kans om enorme geldprijzen te winnen door de juiste combinatie van nummers te kiezen. Het is al tientallen jaren een populaire loterij in Australië.

Hoe speel ik Saturday lotto?
 
Voer zes nummers in met een inzetbereik van 1 tot 45 om deel te nemen aan de Lotto Saturday-trekking. Naast de twee bonusballen die elke zaterdag worden getrokken, biedt deze Australische loterij enkele van de beste winkansen ter wereld. Gebruik je geluksgetallen, kies handmatig of willekeurig (Quick Pick). U kunt Saturday Lotto spelen met een standaard loterijticket of een systeemformaat met meerdere cijfercombinaties en toenemende kansen.
 
Spelers moeten een reeks getallen kiezen uit een matrix van 1 tot 45. De standaard inzet bestaat uit 6 nummers, maar er zijn side bets met 7 of 8 nummers die je winkansen vergroten.
 
Elke zaterdag wordt er geloot, waarbij zes gewone ballen en twee extra aanvullende ballen willekeurig worden getrokken. Om de jackpot te winnen, moet een speler alle zes reguliere ballen correct voorspellen. Er zijn echter andere prijsniveaus beschikbaar om minder nummers te raden, dus zelfs als een speler niet alle nummers correct raadt, heeft hij nog steeds een kans om een ​​prijs te winnen.
 
De grootte van de jackpot varieert van trekking tot trekking, afhankelijk van de verkoop en het aantal winnaars. Als er geen winnaars zijn in de trekking, gaat de jackpot door naar de volgende trekking.
 
Goede doelen Australische Lotto
 
Saturday Lotto streeft er niet alleen naar om prijzen te winnen voor spelers, maar ondersteunt ook verschillende goede doelen en gemeenschapsprojecten in Australië. Door deel te nemen aan de loterij dragen spelers bij aan deze goede doelen, waardoor Australia Saturday Lotto een spel wordt dat een positieve impact heeft op de gemeenschap.