LOTERIJ.NET alles over loterijen

Toto, doe er je voordeel mee en win!

Bij Toto heb je de mogelijkheid je voetbalkennis in te zetten. Het is heel simpel: of je voorspelt de eindstand van een wedstrijd, of je voorspelt welk team wint. Om te kijken hoeveel je kunt winnen, kun je de inleg vermenigvuldigen met de winstfactor.

Met de Toto kun je al vanaf € 1,00 meedoen.


Spellen Toto

Toto heeft verschillende spellen waar je aan mee kunt doen. Hieronder wordt kort uitgelegd hoe het spel in z'n werk gaat.

Wedstrijd van de week
Iedere week wordt door Toto de belangrijkste wedstrijd geselecteerd. Kun jij de exacte uitslag voorspellen?

Toto Score
Door de Toto worden iedere week belangrijke wedstrijden uit binnenlandse competities, maar ook uit buitenlandse competities geselecteerd. Hier kun je proberen voor één wedstrijd de exacte uitslag te voorspellen.

Toto Topwedstrijden
Bij Topwedstrijden zijn de eredivisiewedstrijden en de belangrijkste buitenlandse duels op een rij gezet. Hier kun je voor minimaal drie en maximaal zes wedstrijden aangeven door welke ploeg er gewonnen zal worden of dat het in gelijkspel eindigt.  Ook hier kun je op basis van je inleg kijken wat de winst zou zijn als je een goede uitslag voorspelt.

Toto Select
Bij Toto Select is een selectie gemaakt uit diverse binnenlandse- en buitenlandse voetbalwedstrijden. Ook hier kun je inzetten op winst, verlies of gelijkspel.

Toto 13
De naam zegt het al! Uit het wedstrijdaanbod van de betreffende week, is een overzicht gemaakt van 13 wedstrijden. Als je het resultaat van alle 13 wedstrijden goed kunt voorspellen, dan win je de Jackpot.


Meespelen Toto

Wilt u ook meespelen met de Toto? Dat kan, u kunt via een van de verkooppunten (o.a. Bruna's en Jumbo's etc.) meespelen met de Toto. Daarnaast kunt u via het internet een account aanmaken en uw voorspellingen doen. Hier kunt u online meespelen Toto: online Toto.


Goede Doelen

Speel je mee met de Toto, dan steun je ook een aantal goede Doelen. De opbrengsten van onder meer de Toto komen ten goede goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. De meeste opbrengst gaat naar het NOC*NSF. Maar ook goede doelen als Diabetes Fonds Nederland, Nederlandse Hartstichting, KWF Kankerbestrijding, Nierstichting, Nederlandse Brandwonden Stichting, Maag Lever Darm Stichting etc, kunnen rekenen op uw steun via bijdrage van de Toto.


Toto loterij laatste nieuws: