LOTERIJ.NET alles over loterijen

VriendenLoterij, ook meespelen en prijzen uitdelen aan uw vrienden?

Wil je je vrienden verrassen, speel dan nu mee met de VriendenLoterij. Bij deze Loterij telt dat als jij wint, ook vijf van je vrienden die ook deelnemen hetzelfde winnen. Dus bent u de gelukkige winnaar van een auto, dan winnen zij ook een auto.

Elke Loterij heeft weer zijn eigen prijzenpakket. Het prijzenpakket van de VriendenLoterij varieert van een boekenbon tot een spiegelreflexcamera en van een iPad tot en reischeque, en van een auto tot en met de hoofdprijs van € 100.000,-. En het leuke is, degene die een prijs wint, mag dezelfde prijs verdelen onder vijf deelnemende vrienden!

Bingolot kopen

U heeft de mogelijkheid om via het internet u aan te melden met uw 06- nummer als lotnummer. Als u zich hiervoor aanmeldt, kost een lot u €12,75 excl. Jackpotbonus.per trekking. Wanneer u meespeelt met de jackpotbonus kosten het € 13,25 per lot. Er vinden veertien trekkingen per jaar plaats aarbij u bij 12 trekkingen kans maakt op de jackpotbonus. U kunt, als u automatisch meespeelt, uw lot desgewenst op elk moment opzeggen. Klik hier voor meer informatie. Deelname is mogelijk vanaf de leeftijd van 18 jaar.

Goede doelen

De VriendenLoterij steunt vele goede doelen. De helft van de inleg per lot gaat naar het goede doel. U heeft zelfs de mogelijkheid op te geven naar welk goed doel, of zelfs naar welke club of vereniging (uw eigen vereniging) het geld gaat. Een aantal goede doelen die de VriendenLoterij steunt zijn:  Diabetes Fonds, Nederlandse HartstichtingStichting Doe Een Wens, Astma Fonds, Aids Fonds, Alzheimer Nederland, Prinses Beatrix Fonds  en nog veel meer goede doelen.

Laatste nieuws VriendenLoterij