LOTERIJ.NET alles over loterijen

Raffld de ervaring loterij van Nederland

 Wanneer je aan een loterij denkt, zijn er waarschijnlijk een aantal dingen die er als eerste in je op komen. Je dient een lot te kopen om deel te nemen, waarna een trekking volgt. Ten slotte maak je hierbij kans op een grote geldprijs, de jackpot. Raffld pakt dit anders zijn. Deze loterij presenteert zich als de eerste ‘experience loterij’ van Nederland. Wat houdt dit precies in?
 
Bij een experience loterij win je geen exorbitante geldbedragen maar een fantastische, onvergetelijke once in a lifetime ervaring. Hierbij kun je denken aan kameelrit gevolgd door een ballonvlucht in Marrakesh, verblijven op een privéjacht in Tenerife, relaxen in het meest luxe yoga retraite van Ibiza of gaat partyen op het grootste technofeest van de wereld. Unieke ervaringen die je nooit zal vergeten, dat is wat je kunt winnen bij de loterij van Raffld. 
 
Tijden veranderen bij De Raffld loterij
 
Raffld speelt slim in op een nieuwe generatie die een steeds belangrijkere demografie aan het worden is: de millenial. Deze jongeren, veelal tussen de 22 en 36 jaar, zijn minder gericht op het vergaren van veel geld en prefereren unieke ervaringen. Dit is ook gebleken uit een onderzoek: 85% van de ondervraagde jongeren gaf aan gelukkiger te worden van een leven gevuld met mooie ervaringen dan een dikke bankrekening. Op deze gedachte speelt Raffld in met zijn experience loterij.
 
Net zoals bij een reguliere loterij, koop je een lot voor deze experience loterij. De helft van de prijs die je betaalt voor dit lot gaat naar een goed doel. Millenials vinden het tevens belangrijk om goede doelen te ondersteunen, dus dit is echt een gevalletje ‘twee vliegen in één klap’! Er zijn vier deelnemende goede doelen, waarbij de speler zelf de keuze heeft om te kiezen naar welk goed doel het geld zal gaan. Hierna maak je kans om één van de unieke ervaringen te winnen samen met je vrienden.
 
Raffld speelt hiermee uitstekend in op een behoefte die leeft onder de jongere personen van nu. Uit een onderzoek is gebleken dat menig jongere aangeeft dat hij of zij denkt meer uit het leven te halen in vergelijking met hun eigen ouders. Unieke ervaringen zijn belangrijker geworden dan sparen voor later of louter werken om meer te verdienen. Jongeren willen echt leven. Aan de hand van Raffld maak je kans op een once in a lifetime ervaring, en tegelijkertijd steun je ook een goed doel. Wie weet kun jij straks zwemmen met dolfijnen of een vergelijkbare unieke ervaring van je bucketlijst afstrepen!