LOTERIJ.NET alles over loterijen

Miljoenenspel

Een miljoen winnen, dat wil iedereen wel. Maar kun je niet wachten tot de Nieuwjaarstrekking en duren de maandelijkse lotingen op de tiende je ook te lang? Dan is de wekelijkse trekking van het Miljoenenspel wat voor jou.

Hoofdprijs miljoenenspel

Met het Miljoenenspel maak je elke week kans om miljonair te worden. Miljoenenspel verloot elke week 3 prijzen van één miljoen, dus je hebt per trekking drie keer de kans om miljonair te worden.  

Je wint als de vijf getallen, één letter en jackpotkleur die op je lot staan getrokken worden. Maar hiermee maak je niet alleen kans op de hoofdprijs, ook kun je met je neus in de prijzen van 100.000, 10.000 of 5.000 euro vallen. De loterij verrast je met de extra maandtrekking of kleinere prijzen, die tussen de 1,50 en 450 euro liggen.


 

Hoe word ik miljonair?

Vind je het leuk om je eigen geluk te creëren? Kies dan zelf je cijfer bij een van de verkooppunten. Zo kun je bijvoorbeeld elke week je geluksgetal inzetten, ook online. Automatisch spelen is ook een mogelijkheid, als je het spannender vindt om je kans op rijkdom aan het lot over te laten. Je kunt hierbij toch je geluksnummer als middelste cijfer inzetten. Bij deze automatische deelname mis je geen enkele trekking en dus ook geen kans om miljonair te worden. 

Bij een hogere prijs van 4 miljoen vallen er vier winnaars van 1 miljoen. Deze trekking wordt elke zaterdag om 21.30 gehouden en wordt bekend gemaakt via televisie, teletekst en internet. Mocht je met je lot van 5 euro winnen kun je in ieder geval niet om de trekking heen! Als je online meespeelt wordt de prijs wordt automatisch op je bankrekening gestort. Bij winst met een in de winkel gekocht lot kun je de prijs innen bij een van de verkooppunten. Goed om te weten, want je winkans is groot!
 

 

Nieuws: