LOTERIJ.NET alles over loterijen

Meeste kans om 1 miljoen te winnen

Afgelopen maand won een inwoner van Dordt maar liefst 1 miljoen euro bij het Miljoenenspel. Dat je een miljoen wint gebeurt natuurlijk niet iedere dag, daarom word je als winnaar altijd opgebeld en uitgenodigd voor een gesprek op het kantoor zodat eventuele vragen en dergelijke beantwoord kunnen worden. Veel mensen hebben begeleiding nodig na het winnen van een groot bedrag om uit te zoeken wat ze ermee zouden willen doen, al komt het ook voor dat mensen meteen al weten waar ze het aan willen besteden. Heb je hulp nodig dan kan hierin voorzien worden door middel van bijvoorbeeld een lijst van bankiers die men dan kan bellen om informatie te verkrijgen wat je kan doen met een je gewonnen geld.

Kans maken op een miljoen 

Zelf kans maken op een miljoen doe je door mee te spelen met het Miljoenenspel. Dit spel is een wekelijkse loterij van Nederlandse Loterij en bestaat sinds 2012 en heeft de trekking iedere zaterdag.

Je maakt met elk lot 3 keer kans op het winnen van 1 miljoen, dat is de meeste kans van alle loterijen. Daarnaast maak je ook kans op andere prijzen en dat alles voor maar 5 euro. Je kan elke week 20.000, 10.000 en 5.000 euro winnen en nog vele andere prijzen van 2 tot 450 euro. Alle prijzen zijn belastingvrij, dus het gehele bedrag is voor jou. Wat zo leuk en speciaal is aan de Nederlandse Loterij is dat het elk jaar voor alle winnaars die minstens een miljoen hebben gewonnen, een miljonairsdiner organiseert. Je kunt dan tips en tricks uitwisselen met de andere winnaars en eindelijk eens vrijuit praten. Het is daardoor een waardevol moment voor iedereen.

Waar koop je lootjes?

Losse loten koop je online via www.miljoenenspel.nederlandseloterij.nl. Vervolgens vul je in met hoeveel loten je wilt meespelen, met welke letters je wilt meespelen en wanneer je wilt meespelen. De winkans op een prijs is groot, ruim 65% van het ingelegde geld wordt namelijk uitbetaald aan prijzen en het mooie is dat je ook gratis loten kunt krijgen. Neem je namelijk een proefabonnement dan krijg je een lot gratis en speel je automatisch mee dan krijg je zelfs 4 loten kado! Vind je het prettiger om maar eenmalig mee te doen met de loterij dan kan dit uiteraard ook.

Hoe gaat het in zijn werk

Nadat je een lot of meerdere loten hebt gekocht doe je mee in de race. Een lotnummer bestaat uit 5 cijfers en 1 letter die je zelf kunt kiezen. Dit wordt jouw geluksgetal. Met jouw letter(s) maak je 3 keer kans op een miljoen en vele andere mooie prijzen. Vul je dit niet in dan wordt dit nummer voor je bepaald. De ballenmachine bepaald vervolgens of de jackpot valt. Worden er 3 ballen van dezelfde kleur getrokken, dan valt de jackpot. Wanneer je alle cijfers en de letter goed hebt en staan ze ook nog eens op de juiste plek? Gefeliciteerd! Dan win je de hoofdprijs van 20.000, 10.000 of 5.000 euro. Is de extra getrokken Miljoenletter hetzelfde als de letter van het winnende lotnummer? Dan is het helemaal raak, want dan wordt de hoofdprijs verhoogd naar 1 miljoen euro en ben je dus zomaar ineens miljonair. Met 2 of meer aaneengesloten cijfers goed én op de juiste plek win je een prijs tussen de 2 en 450 euro. 

De trekking

De winnende lotnummers worden elke zaterdagavond om half 10 bekend gemaakt en vind je op de website van het Miljoenenspel.