LOTERIJ.NET alles over loterijen

Duitse Lotto 6 aus 49

De loterij  6aus49 werd gespeeld voor de eerste keer in 1955 en is sindsdien uitgegroeid tot de meest populaire loterij Lotto in Duitsland. Het doel van de Lotto is de voorspelling van 6 juiste nummers die zijn getrokken uit de getallen 1 tm 49. De trekkingen worden uitgezonden op woensdag om 18:25 en zaterdag om 19:25 live op LOTTO.de.

Bij elke trekking worden zes ballen getrokken en één reservebal.  Ook wordt er een zogenaamde SUPERBAL getrokken (één van de tien extra genummerde ballen) om zo kans te maken op de Superjackpot van de Duitse Lotto. Meer info vind je op lotteriespielen.nl

Hoe speel de Duitse lotto?

Kies 6 getallen van 1 tm 49 en twee extra getallen.Waar kan ik de resultaten van het LOTTO 6aus49-spel zien?

De aankondiging van de winnende nummers en de kansen van LOTTO 6aus49 vindt plaats op LOTTO.de, evenals in klantenmagazines, kranten, teletekst (ARD/ZDF en andere) en andere media. Meer details over loterijen zijn te vinden op de websites van hun respectievelijke staten.
 

Prijzengeld

Omdat de Duitse Lotto een grote afzetmarkt heeft, kan het natuurlijk grotere prijzen uitreiken. De prijzen in de Duitse loterij variëren van € 10,- bij drie goede getallen tot de Superjackpot van € 4.000.000,- of meer bij alle getallen goed. 

Abonnement Duitse Lotto als Nederlander

Er zijn diverse mogelijkheden bij het spelen van deze Duitse Lotterij. U kunt er namelijk voor kiezen om alleen de woensdag- of de zaterdagtrekking mee te doen of allebei. De kosten zijn € 15,00,- voor het éénmalig meespelen met 6 rijen. Als u niet woonachtig bent in Duitsland kunt u niet via de website van de Duitse Lotto meespelen, als je in Duitsland bent, kun je wel een lot kopen. Echter, online is het nu ook eenvoudig online mee te spelen middels een abonnement. U kunt namelijk via The Lotter, een professionele organisatie, meespelen met de Duitse Lotto.  

Meespelen Duitse Lotto

Als Nederlander kun je meespelen met de Duitse Lotto. Dit kan niet op de Duitse website maar wel via theLotter. Online kun je kiezen met hoeveel rijen je mee wilt spelen, dat kan met 6,8,10 of 12. Je kiest online zelf je getallen en je "Superzahl" uit, of als je geen voorkeuren of geluksgetallen hebt, kun je kiezen het willekeurige lategetallen.  Als je meespeelt met een abonnement, kun je VIP-punten verzamelen, 10e lot gratis ontvangen en zo zijn er nog meer voordelen die je ontvangt. 

Trekkingsuitslagen Duitse Lotto 2023

De trekkingsuitslagen van deze 6 aus 49 Lotto worden op verschillende manieren bekend gemaakt. Op Duitsland 1 kunt u elke woensdag en zaterdagavond de trekking live volgen. Daarnaast kunt u de uitslagen naderhand via de Duitse Teletekst nalezen of op de internetsite van de theLotter. Prijzen tot een bedrag van $ 2.500 worden direct op het account gestort. Grotere prijzen zult u wellicht in Duitland zelf in ontvangst moeten nemen.

De trekkingen vinden normaal gesproken plaats op woensdag en zaterdag om 18.25 uur lokale tijd in Duitsland.
 


 

Laatste nieuws Duitse Lotto