LOTERIJ.NET alles over loterijen

Zuid Afrika loterijen

 In Afrika zijn loterijen niet zo populair als in andere delen van de wereld, maar er zijn nog steeds enkele populaire opties:
 
Zuid-Afrikaanse Nationale Loterij: Dit is de grootste en best georganiseerde loterij van Zuid-Afrika. Het biedt verschillende spellen zoals Lotto, Lotto Plus en PowerBall.
 
Ghana Nationale Loterij: De Ghana Nationale Loterij is erg populair en heeft een ruime keuze aan spellen, waaronder het bekende NLA 5/90.
 
Kenia Lotto: Dit is een van de grootste loterijen in Kenia en wordt vaak via mobiele telefoons gespeeld, waardoor het bereik groter wordt.
 
La Marocaine des Jeux et des Sports in Marokko: Dit is de belangrijkste loterij van Marokko en biedt een verscheidenheid aan trekkingen en krasloten.
 
Nigeria Premier Lotto: Ook bekend als "Baba Ijebu", het is een van de beroemdste loterijen in Nigeria. Het beschikt over een uitgebreid agentennetwerk en is ook online beschikbaar.
 
Ivoorkust (Ivoorkust) Nationale Loterij: Deze loterij is de officiële en enige legale loterij in Ivoorkust, met een ruime keuze aan spellen.
 
Mauritius Nationale Loterij: Deze loterij wordt georganiseerd door de overheid en biedt een verscheidenheid aan spellen, waaronder de populaire Lotto.
 
Ethiopische Nationale Loterij: Hoewel kleiner, heeft Ethiopië ook een nationale loterij die een scala aan trekkingen en instant games aanbiedt.
 
LONACI in Ivoorkust: Een andere bekende loterijorganisatie in Ivoorkust die een verscheidenheid aan spelmogelijkheden aanbiedt.