LOTERIJ.NET alles over loterijen

Lotto


Sommige kansspellen zitten behoorlijk ingewikkeld in elkaar. Je zou er bijna achterdochtig van worden. Bij Lotto is dat geheel anders. Dit spel is erg eenvoudig opgezet, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Het is dan ook een van de redenen waarom Lotto al jaren populair is onder Nederlanders. Maar hoe eenvoudig is het? Je kiest zes getallen en een Jackpotkleur. Heb je dit gedaan, dan maak je kans op de hoofdprijs van 7,5 miljoen euro of een van de andere prijzen die Lotto in de aanbieding heeft. Je hoeft daar maar 2 euro voor in te leggen; volgens Lotto de laagste lotprijs van ons land. En wanneer je twee getallen ‘goed’ hebt, dan val je al in de prijzen. 
 

Wekelijkse trekking Lotto

Maar het kan nog eenvoudiger. Heb je geen inspiratie voor nummers of durf je het helemaal niet aan om zelf de nummers te kiezen, dan laat je dat gewoon door Lotto zelf doen. De computer van Lotto kan zelf namelijk nummers kiezen. Daardoor hoef je zelf praktisch niets te doen dus. Je hoeft alleen maar de trekkingen in de gaten te houden. En die vindt iedere zaterdag plaats. Vanaf 20.00 uur wordt de uitslag bekendgemaakt op televisie, via internet en op teletekst. Je kunt hem dus bijna niet missen. Daarbij is er iedere maand ook nog een extra maandtrekking, waarbij je dus extra kans maakt om in de prijzen te vallen.

 

 

Lotto lot kopen

De lotto loten kunt u kopen bij verschillende winkels zoals postkantoren en winkels (Bruna en Primera).  Ook kunt u een lot via internet kopen. Dat doet u hier.U kunt automatisch elke maand de lotto meespelen of voor elke week apart. De uitslagen kunt u vinden op de pagina Teletekst uitslag Lotto.
 

Online Lotto

U heeft de mogelijkheid om via het internet mee te spelen.  U speelt dan meteen mee voor de eerst volgende trekking van de lotto en maakt ook kans op de Jackpot. Een lotto lot is het goedkoopste lot van alle loterijen. U betaald voor 1 lotto lot € 2,00 en dat is inclusief deelname voor de Jackpot. Hier kunt u online meespelen lotto: Online Lotto

Extra mogelijkheden

Maar Lotto werkt niet alleen met de loten van 2 euro. Het is ook mogelijk om abonnee te worden. Dan beschik je over speltegoed, dat je zelf in kunt zetten. En ook is het mogelijk om voor 1 euro per Lotto-Lot extra mee te spelen met het Cijferspel. Kort gezegd betekent dat, dat je elke week kans maakt op een extra hoofdprijs. En niet zo maar eentje; de hoofdprijs hiervan is namelijk 200 duizend euro. Wilt u uw abonnement op zeggen, kijk dan op de pagina Lotto opzeggen.
 

Goede doelen

De Lotto sponsort de vele goede doelen op het gebied van sport, volksgezondheid, cultuur en maatschappelijk welzijn. De opbrengsten van de Lotto gaat naar de volgende goede doelen: Diabetes Fonds, NOC NSF, KWF Kankerbestrijding, Nierstichting Nederland, Nederlandse Hartstichting, Oranje Fonds enz. Dus ook al wint u helaas geen prijs, uw geld wordt toch gedeeltelijk goed besteed!