LOTERIJ.NET alles over loterijen

Student uit Utrecht winnaar van 100.000 euro in BankGiro Loterij

Een student uit Utrecht beleefde afgelopen weekend een bijzonder leuk moment. De 23-jarige won een flinke geldprijs, waardoor hij binnenkort heerlijk met zijn vriendin op vakantie kan naar Australië. Hij keek naar het programma Maestro en ontdekte daar dat hij een prijs won in de BankGiro Loterij.

Het gaat om Bas uit Utrecht, die kan rekenen op 100.000 euro aan prijzengeld. Een enorme prijs, vooral voor een student die normaal gesproken net aan rond kan komen. Normaal gesproken duurt de maand te land om rond te komen, maar daar zal de komende tijd geen sprake van zijn. 

Op reis naar Australië

Op de vraag wat de student met het geld wilde gaan doen antwoordde hij meteen dat hij graag op reis wil. Samen met zijn vriendin, om een mooie reis te kunnen maken. In dit geval naar Australië, want dat is een bestemming waar ze allebei graag een keer naartoe willen. Dat lijkt met een bedrag van 100.000 euro uit de BankGiro Loterij in ieder geval geen probleem te zijn. Sterker nog, met dat geld is het mogelijk om er een paar maanden heen te gaan en dan nog het grootste gedeelte over te houden. 

Uitreiking tijdens Maestro op NPO1

De prijs van de BankGiro Loterij werd uitgereikt in het programma Maestro. Op NPO1 proberen bekende Nederlanders een orkest te dirigeren, aan de hand van tips en trainingen die ze krijgen van een aantal specialisten. Dat lukt de een beter dan de ander, al zal de student uit Utrecht daar in dit geval niet mee zitten. Het was het programma waarin bekend werd dat hij de grote prijs won. Hij is daarmee de winnaar van de loterij en mag nu na gaan denken over wat hij er na de reis naar Australië mee wil gaan doen.