LOTERIJ.NET alles over loterijen

Geen taart, wel 10.000 euro voor winnaar BankGiro Loterij

Het was een grote verrassing voor Stefan, woonachtig in Weesp. Er werd bij hem aangebeld, en toe hij de deur open deed bleek dat de BankGiro Loterij voor de deur stond. Die kwam hem geen taart brengen, maar wel een cheque ter waarde van 10.000 euro. Dat had hij totaal niet verwacht, ook al weet hij natuurlijk dat hij meespeelt met de loterij. Wat dat betreft had zijn reactie niet beter gekund, vooral omdat hij aangaf hooguit een taart te hebben verwacht. 

‘Dit had ik niet verwacht’

"Ik dacht dat jullie me met een taart gingen verrassen, maar zo'n mooie prijs had ik niet verwacht. Eén ding is zeker: ik ga niet koken vanavond! Mijn vriendin en ik staan op het punt om te verhuizen, daar komt dit bedrag zeker goed bij van pas,” riep de winnaar uit.

De loterij stond persoonlijk op de stoep om hem de prijs uit te reiken, waardoor de verrassing veel groter was dan wanneer hij daar een ander bericht van zou hebben ontvangen. Stefan was compleet verrast, zoals dat ook geldt voor veel van de andere winnaars die het geld in ontvangst mogen nemen. 

Iedere dag een winnaar bij de BankGiro Loterij

Stefan is namelijk een gelukkige winnaar, maar zeker niet de enige. De BankGiro Loterij deelt iedere dag een prijs van 10.000 euro uit. Iedere week wordt er een prijs van 100.000 euro uitgedeeld en één keer per maand ontvangt er zelfs iemand een miljoen euro.

Op die manier is de BankGiro Loterij hard op weg om zoveel mogelijk winnaars gelukkig te maken met een mooie prijs. Zij kunnen rekenen op flinke bedragen, mee dan een taart die ze misschien zouden kunnen verwachten. Of zij net als Stefan al plannen hebben voor het geld zullen we uiteraard moeten afwachten.