LOTERIJ.NET alles over loterijen

Winnaar uit Tzummarum wint een miljoen bij de BankGiro Loterij

Aone kreeg de verrassing van zijn leven toen de BankGiro Loterij in naam van Leontine Borsato bij hem aan de deur stond. Hij won het bedrag van maar liefst 1 miljoen euro! Hij nam de prijs samen met zijn dochter Sigrid in ontvangst en gaf aan daarmee door het dolle heen te zijn. Wat hij precies met het geld gaat doen is niet bekend, al gaf hij wel aan dat er waarschijnlijk een nieuwe keuken zal gaan komen.

Leontine Borsato reikte de cheque uit

Het was Leontine Borsato die als ambassadrice van de BankGiro Loterij voor het uitreiken van de prijs mocht zorgen. Ze vertrok naar het Fries Museum in Leeuwarden, waar ook de prijswinnaars heen waren gelokt. Ze hadden op dat moment nog geen idee dat ze zo’n grote prijs zouden winnen, waardoor de BankGiro Loterij voor een geweldige verrassing wist te zorgen. Aone nam de prijs in ontvangst en werd er even stil van. Het gaf goed aan dat hij een prijs van 1 miljoen euro totaal niet had verwacht en dat het hem volledig overdonderde. 

Tweede prijs voor de winnaar

Het is overigens niet de eerste keer dat Aone een prijs won in de BankGiro Loterij. Eerder won hij al eens 5.000 gulden. Het feit dat het om een prijs in guldens gaat geeft echter wel aan dat het al even geleden was. Hij is daarom enorm blij met de prijs van 1 miljoen euro, maar weet buiten de nieuwe keuken om nog niet zo goed wat hij met het geld wil gaan doen.

Aone was niet de enige die in de prijzen viel. Ook Baukje won een mooi bedrag. Zij won een bedrag van €100.000 en kreeg daarvoor ook een mooie cheque. De BankGiro Loterij heeft wat dat betreft weer twee winnaars ontzettend blij gemaakt.