LOTERIJ.NET alles over loterijen

BankGiro Loterij deelt ruim 27.500 euro uit aan winnaar in Deventer

De BankGiro Loterij deelt regelmatig prijzen uit, het gaat in veel van de gevallen om minimaal een paar tienduizenden euro’s. Deze keer viel Bert uit Deventer in de prijzen. Hij won bij de BankGiro Loterij een bedrag van €27.522, wat betekent dat hij een mooie reis kan gaan maken of hij de komende tijd wat extra te besteden heeft. Het is nog niet bekend wat de winnaar met de prijs zal gaan doen, feit lijkt dat hij zich de komende tijd in ieder geval even geen zorgen hoeft te maken over de stand van zijn bankrekening. 

Uitgereikt door Robert ten Brink

De prijs van de BankGiro Loterij werd uitgereikt door Robert ten Brink. Hij is ambassadeur van de loterij en werkt daarom regelmatig mee aan acties en prijsuitreikingen. Uiteraard waren er naast Bert nog een aantal andere winnaars aanwezig, ook zij mogen binnenkort mooie bedragen op hun bankrekening verwachten. De prijzen werden uitgereikt in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. De BankGiro Loterij kiest bewust voor een bijzondere locatie, waardoor de winnaars bovendien een leuk dagje uit hebben op het moment dat zij de prijs in ontvangst komen nemen.

Hoofdprijs van 1 miljoen euro

De BankGiro Loterij deelt meer prijzen uit dan de prijs voor Bert. Iedere maand is er bijvoorbeeld een hoofdprijs beschikbaar van 1 miljoen euro. De ene maand is de prijs voor een enkele winnaar, de volgende maand kiest de BankGiro Loterij ervoor om de prijs zoals nu te verdelen over een groot aantal winnaars. Bert was bij de trekking van 1 februari een van de winnaars die een bedrag van ruim €27.500 wist te winnen. Samen met de andere winnaars heeft hij een bedrag van 1 miljoen euro mogen verdelen. De BankGiro Loterij zorgt er op die manier voor dat er iedere maand voldoende kans bestaat om een mooi bedrag te winnen, met misschien wel een keer de klapper van een miljoen voor een enkel lot.