LOTERIJ.NET alles over loterijen

BankGiro Loterij maakt ambassadeurs van theaterweekend bekend

De BankGiro Loterij is een van de geldschieters voor het theaterweekend dat begin volgend jaar plaats zal vinden. Diverse namen uit de theaterwereld treden op als ambassadeur en gaan er samen voor zorgen dat we in Nederland massaal de weg naar het theater weten te vinden. De BankGiro Loterij heeft bekend gemaakt om wie het gaat. Het gaat bijvoorbeeld om Frans Bauer, Chantal Janzen, Harry Piekema en iemand als Andre Kuipers die er vaak lezingen geeft. Uiteraard zijn er nog een aantal minder bekende ambassadeurs beschikbaar, die hun sporen vooral in de theaters zelf verdiend hebben.

15 - 17 januari in 2016

Het BankGiro Loterij Theaterweekend zal plaatsvinden van 15 - 17 januari. De theaters in Nederland bieden tijdens die dagen een gevarieerd en speciaal aanbod. Het is er mogelijk om voor een lage entreeprijs van een mooie voorstelling te genieten. De BankGiro Loterij is een van de geldschieters, die er samen met de andere partijen voor zorgt dat er subsidies beschikbaar zijn. De theaters hebben daardoor de mogelijkheid om de prijzen voor de kaartjes omlaag te brengen en meer mensen de mogelijkheid te bieden naar het theater te gaan.
 

BankGiro Loterij maakt ambassadeurs van theaterweekend bekend

Groot aantal ambassadeurs bekend gemaakt

Het grote aantal ambassadeurs voor het theaterweekend van onder andere de BankGiro Loterij moet ervoor gaan zorgen dat dit tot alle lagen van de samenleving door zal dringen. Theaterliefhebbers zijn van harte welkom om naar een leuke nieuwe voorstelling te kijken en mensen die normaal gesproken nooit naar het theater gaan krijgen nu de kans om eens kennis te maken. Ook het Prins Bernard Cultuurfonds heeft zich bij het initiatief aangesloten. De BankGiro Loterij hoopt er samen met de andere partijen voor de te zorgen dat deze eerste editie in januari 2016 een groot succes zal worden en vervolgens een vervolg zal krijgen in de jaren daarna.