LOTERIJ.NET alles over loterijen

Manon uit Nijmegen wint miljoen bij de BankGiro Loterij

Manon uit Nijmegen kan haar geluk niet op. Ze werd in één klap miljonair, toen Leontine Borsato haar een enorme prijs uit kwam reiken tijdens het programma The Wall op SBS6. Ze werd totaal overdonderd, vooral omdat ze naar eigen zeggen pas sinds januari van dit jaar meespeelt. Ze had nooit verwacht om al zo snel een prijs te winnen. Laat staan zo’na groot bedrag, want met de prijs van een miljoen euro kan ze de komende tijd ontzettend veel leuke dingen doen. 

Reis naar Zuid-Afrika

Ze weet nog niet goed wat ze allemaal met het geld wil gaan doen, maar ze gaan wel een reis plannen. Ze vertelde tijdens The Wall op SBS6 dat ze al langer op reis wilde met heel het gezin, maar dat het er tot nu toe eigenlijk nooit van gekomen is. “Dat gaat nu wel meerdere keren lukken. Echt geweldig!” De winnaar laat goed zien hoe het ineens lukt om dromen te verwezenlijken, dankzij een grote prijs bij bijvoorbeeld de BankGiro Loterij. Dat is de manier waarop loterijen dromen waarmaken en ervoor zorgen dat zich een totaal nieuwe financiële wereld kan openen. 

Grote geldprijzen BankGiro Loterij bij The Wall op SBS6

De BankGiro Loterij deelt één keer per maand een hoofdprijs uit van een miljoen euro. De winnaar daarvan wordt bekendgemaakt in het nieuwe SBS-programma The Wall. Ook in het programma zelf hebben kandidaten de kans om enorme geldprijzen te winnen. Op die manier is er sprake van zoveel mogelijk winnaars, die mooie prijzen in ontvangst mogen nemen. Of ze allemaal een reis naar Zuid-Afrika zullen maken is niet bekend. Feit is wel dat iedereen met zo’n mooi bedrag mooie dingen kan doen, die anders lang niet in alle gevallen mogelijk zouden zijn.