LOTERIJ.NET alles over loterijen

Postcode Loterij deelt 100.000 euro uit in Deventer

De Postcode Loterij heeft een flinke prijzenpot uitgedeeld in Deventer. Aan een straat vol met winnaars, die de feestdagen op een financieel zorgeloze manier tegemoet kunnen gaan zien.

Het gaat om zestien bewoners van de Albertus van Leusenweg op de Vijfhoek in Deventer. Die bewoners spelen mee met de Postcode Loterij en hebben daarom een mooie prijs in ontvangst mogen nemen. Het was hun postcode 7425 CE die in de prijzen viel. Ze wonnen een Buurt-Ton, waardoor de 100.000 euro mochten verdelen over de verschillende deelnemers. 

Slingers aan de wand

In de straat zijn er waarschijnlijk meerdere slingers opgehangen, omdat de bewoners hoorden dat de prijs bij hen viel. Ze wisten daardoor dat ze samen een ton mochten gaan verdelen, waardoor iedere bewoner die meespeelde in ieder geval enkele duizenden euro’s zou gaan ontvangen.

De Postcode Loterij berekent het bedrag per deelnemer door goed te kijken naar het aantal loten waarmee iemand meespeelt. Spelen met meerdere loten leidt tot een groter bedrag voor de goede doelen en maakt ook de kans op een grotere prijs een stuk groter. De spelers met meerdere loten vielen het meest in de prijzen, zij konden rekenen op een bedrag van 12.500. 

Tot 12.500 euro per deelnemer van de Postcode Loterij

De hoge bedragen van 12.500 euro werden door de Postcode Loterij uitgedeeld aan twee van de winnaars. Zij hebben de meeste loten in de straat, waardoor ze een flink bedrag hebben ontvangen. Daarnaast waren er vier deelnemers die een bedrag van 8.333 euro ontvingen, waardoor ook zij daar een mooie reis van zouden kunnen maken. Tenslotte was er 4.166 euro beschikbaar voor de overige 10 winnaars in de straat. Op die manier deelde de Postcode Loterij mooie bedragen uit, die net voor de feestdagen en de verder dure decembermaand waarschijnlijk extra goed van pas komen bij de winnaars.