LOTERIJ.NET alles over loterijen

Tweede straatprijs in Dronryp: winnaars enorm verrast

Inwoners van Dronryp hebben een prachtige dag achter de rug. In de Friese plaats viel de straatprijs, waardoor bewoners met postcode 9035 EC behoorlijk in de prijzen zijn gevallen. En dat is bovendien niet alles, omdat ze een jaar eerder ook al aan de beurt waren.

Het gaat deze keer om zes bewoners van de Quaestiusstrjitte in Friesland, die een mooie prijs in ontvangst mochten nemen. Vorig jaar was het de Pieter Sipmastrjitte waar de prijzen vielen. Uiteraard speelden de deelnemers mee voor de goede doelen en wilden ze graag een keer wat winnen. Dat de prijs twee keer in hun dorp zou vallen had niemand zien aankomen.

Met de mond vol tanden                      

“Dit kan je je in je stoutste dromen niet voorstellen. Ik stond al met m'n mond vol tanden toen we de cheque overhandigd kregen van Gaston. Maar toen óók nog bleek dat we de auto hadden gewonnen, wist ik helemaal niet meer wat mij overkwam. Ike en ik houden heel erg van de natuur. Elk weekend wandelen we in het bos. We gaan van het geld in ieder geval mooie laarzen kopen. En de kinderen krijgen ook wat. Deze verjaardag vergeet ik nooit meer.,” vertelt een van de winnaars.

Ook Catharina is heel blij met de 50.000 euro die ze won. Ze is 84 jaar en heeft een stichting opgezet om in Zambia scholen en ziekenhuizen te bouwen. Een deel van het geld zal ze gebruiken om die stichting verder op te bouwen.

Postcode Loterij: keer op keer kans op prijzen

Ook Klaas is enorm blij met het geld. Hij wint 25.000 euro en gebruikt dat onder andere om naar een concert van de Tribute to the CATS Band te gaan. Hij ontmoette zijn vrouw heel wat jaren terug tijdens een concert van CATS. Dankzij de Postcode Loterij  is voor hen de cirkel rond, met een mooi geldbedrag en veel steun aan de verschillende goede doelen als prettige bijkomstigheid.