LOTERIJ.NET alles over loterijen

Gina Maria vervangt tijdelijk Goeeedemorgen-Gaston bij de Postcode Loterij

Gaston Starreveld is al sinds jaar en dag het gezicht van de Postcode Loterij om de Straatprijs uit te reiken. Inclusief een splinternieuwe BMW, zoals alleen hij dat aan kan geven. En natuurlijk niet voordat hij een bijzonder herkenbaar ‘goeeedemorgen’ heeft uitgesproken.
Toch heeft de Postcode Loterij besloten om hem in ieder geval tijdelijk te vervangen. Het gaat om Gina Maria van 47 uit Zwolle. Ze mocht het eerder al een keer proberen en gaf zelf aan er erg enthousiast over te zijn. Nu mag ze het vaker gaan doen.

Open, vrolijk en enthousiast

Volgens de Postcode Loterij is de keuze gevallen op Maria vanwege haar open, vrolijke en enthousiaste houding. Die elementen zorgen er samen voor dat ze leuk nieuws kan komen brengen wat op een geweldige manier inslaat.

Ze mocht onlangs bijvoorbeeld cheques van €12.500 en €50.000 uitdelen. Dat is volgens de dame uit Zwolle het leukste wat er is. Ze mag de bedragen van de Postcode Loterij gebruiken om dromen uit te laten komen. Ze heeft zelf aangegeven Gaston voorlopig wel te willen vervangen, al mist ze hem en zijn tips natuurlijk ook wel.

Tijdelijke vervanger van Gaston

Voorlopig geldt Gina Maria als de tijdelijke vervanger van Gaston. Dat betekent dat we zijn ‘Goeeedemorgen’ een tijdje zullen moeten missen, maar dat dit nog niet definitief hoeft te zijn. Of zijn vervanger ook op die manier de filmpjes gaat aankondigen valt nog te bezien. Feit is dat Maria gaat zorgen voor een frisse wind bij de Postcode Loterij, waardoor het format wellicht net even anders wordt. Daar denkt ook Gaston weer van te kunnen leren. Op die manier slaagt de Postcode Loterij erin om de beiden scherp te houden en ze te stimuleren naar een hoger hoger niveau (van gastvrijheid).