LOTERIJ.NET alles over loterijen

Postcode Loterij deelt uit in Amstelveen, Nieuw-West en Eastermar

Inwoners van Amstelveen, van Nieuw-West en van Eastermar beginnen het jaar goed. Zij wonnen prijzen in de Postcode Loterij, een van de grootste Nederlandse loterijen. De winnaars kunnen rekenen op bedragen van 38.000, 100.000 euro of zelfs nog meer per lot. Afhankelijk van de prijs die ze hebben gewonnen. Maar altijd een prachtig bedrag, om het nieuwe jaar financieel in ieder geval uitstekend mee van start te kunnen gaan.

Kanjer van 53,9 miljoen in Eastermar

De grootste klapper maken de inwoners van Eastermar. Het is de Friese plaats waar ook Doutzen Kroes werd geboren. De winnaars mogen daar een bedrag van 53,9 miljoen euro verdelen. Dat betekent dat een deel van hen miljoenen kan laten bijschrijven op de bankrekening. Voor een groter deel van de plaats zijn er tonnen te verdelen, waardoor er veel nieuwe rijkaards bij zullen komen. Een paar jaar geleden gebeurden dat ook al eens in de Steenderenstraat in Zuidoost. Daar speelden slechts 7 mensen mee, die een prijs van 43,7 miljoen mochten verdelen. Op die manier is er een groot bedrag beschikbaar per winnaar, waardoor er meerdere miljonairs bijkomen in Nederland.

Superpostcodeprijs in Amstelveen

Ook Amstelveen viel in de prijzen, net als Nieuw-West. Waar het daar nog ging om een prijs van 100.000 euro zijn het in Amstelveen winnaars die per lot een bedrag van ruim 38.000 zullen ontvangen. Zij wonnen de SuperPostcodeprijs. Goed voor hoge prijzen van de Nationale Postcode Loterij, die daarmee behoort tot de Nederlandse loterijen die de grootste prijzen uitreiken. Zowel aan het begin van het jaar als op allerlei andere momenten. Om zoveel mogelijk mensen met een mooie prijs financieel in het zonnetje te kunnen zetten. Om 2018 goed van start te kunnen gaan.