LOTERIJ.NET alles over loterijen

Miljoenenjacht-finalist wint meer dan een miljoen en gaat trouwen

Miljoenenjacht maakte afgelopen zondag z’n naam waar. De finalist in het programma sleepte er meer dan 1 miljoen euro uit en wist bovendien nog een veel mooiere prijs te winnen: een huwelijk met zijn vriendin. Tijdens het spel zat het behoorlijk mee en was de speler bereid om bijzondere risico’s te nemen. Hij had de doelstelling om een manege te kopen voor een van zijn dochters en dat lukt met het geld dat hij won. Bovendien gebruikte hij de gelegenheid om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. 

Alles zat mee tijdens het spel

Naar eigen zeggen dat het behoorlijk mee tijdens het spel. Het geboden bedrag werd steeds hoger en hij durfde het aan om door te spelen. Hij gaf later aan dat hij dit deed vanwege de belofte aan zijn dochters. Het zou ‘alles of niets’ worden. Alleen op die manier kon hij het geld bij elkaar brengen om de manege te kopen en z’n doel te bereiken. Uiteindelijk slaagde hij erin om 1.120.000 euro te winnen. Daarmee kan hij de manege voor zijn dochter kopen. Zelf won hij de hoofdprijs door voor zijn vriendin op de knieën te gaan.

Meteen ten huwelijk gevraagd

De finalist was namelijk niet alleen voor het geld gekomen, hij liep ook al langer rond met de gedachte om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Nadat hij de enorme geldprijs had gewonnen besloot hij zijn vriendin te vragen. Zij antwoordde natuurlijk met ‘ja’, waardoor het stel over een tijdje elkaar het ja-woord zal geven. Wat dat betreft was het voor de finalist een dag om nooit meer te vergeten. Hij verloofde zich met zijn vriendin en kreeg het voor elkaar om een droom van een van zijn dochters uit te laten gaan.