LOTERIJ.NET alles over loterijen

Winston Gerschtanowitz verrast namens Postcode Loterij met 165.000 euro

Twee winnaars in Nunspeet keken wel heel raar op toen de deurbel ging en daar ineens Winston Gerschtanowitz stond. Hij kwam goed nieuws brengen, want hij was niet alleen gekomen. Hij had een grote cheque bij zich van de Postcode Loterij. Die deelt grote prijzen uit aan nietsvermoedende winnaars, tijdens het programma Miljoenenjacht. Het bedrag dat de finalist wint wordt ook uitgedeeld aan iemand in het land. In dit geval ging het om een stel in Nunspeet, dat mag gaan nadenken wat ze wil gaan doen met het enorme bedrag.

Enorm bedrag voor de winnaars

Het koppel zag Winston Gerschtanowitz aan komen lopen en was verbaasd dat zij vervolgens bij hen de bel hoorden gaan. Bovendien weten ze nog niet goed wat ze met het geld zullen gaan doen. Naar eigen zeggen spelen de deelnemers vooral mee vanwege de goede doelen, zoals UNICEF, Natuurmonumenten en het Rode Kruis. Ze gaan rustig nadenken over wat ze met het bedrag zullen gaan doen. De kans is groot dat er in ieder geval wel een vakantie vanaf kan. Net als een bloemetje naar Rob uit Bergen, want die won het bedrag bij Miljoenenjacht.

Miljoenenjacht van Postcode Loterij

Hij was de finalist in het programma en wist de mooie prijs van 165.000 euro in de wacht te slepen. De Postcode Loterij deelt dat bedrag dan ook uit ergens in het land, door bijvoorbeeld Winston Gerschtanowitz daarmee op pad te sturen. Het goede spel van Rob heeft er wat dat betreft voor gezorgd dat ook het stel uit Nunspeet kon rekenen op een mooie prijs. Op die manier heeft de Postcode Loterij meerdere winnaars blij kunnen maken. De komende tijd is Miljoenenjacht weer iedere zondag op TV, waarbij de loterij grote bedragen uitdeelt aan de gelukkige winnaars van het spel.