LOTERIJ.NET alles over loterijen

43.000 euro voor Lucienne van de Postcode Loterij

Lucienne uit Vollenhove heeft een geweldige avond beleefd bij Miljoenenjacht. Ze won er een bedrag van €43.000, naast nog eens €50 voor het raden van het bedrag in haar koffer. Zonder dat ze de hoofdpersoon werd in de uitzending van Miljoenenjacht. Hoe ze dat voor elkaar kreeg? Ze kreeg het Uitstapbedrag in haar schoot geworpen en kreeg daarna de kans om te voorspellen welk bedrag ze in haar koffer had zitten.

Uitstapbedrag uit Miljoenenjacht

Tijdens Miljoenenjacht spelen verschillende kandidaten om een plek in de finale. Net voordat ze die bereiken kunnen ze besluiten om uit te stappen. Ze krijgen dan het Uitstapbedrag vergoed, dat flink kan oplopen. Besluiten ze om niet op de knop te drukken? Dan gaat die prijs naar iemand in het publiek. Gelukkig voor Lucienne was dit precies wat er gebeurde. Ze zat gewoon in het publiek toen ze zag gebeuren dat de beide kandidaten niet van plan waren om hun plek in de finale op te geven. Daardoor won zij een bedrag van €43.000, dat wordt uitgereikt door de Postcode Loterij. 

Nog €50 voor het raden van haar kofferbedrag

Vervolgens mocht ze tijdens de finale nog eens raden welk bedrag er in de koffer zat die de finalist zou openen. Toen die koos voor nummer 14 gaf ze aan dat ze dacht dat daar €50 in zou zitten. Dit bleek inderdaad het geval, waardoor ze ook dat bedrag aan haar prijzengeld toe kon voegen. Daardoor heeft ze in totaal een bedrag van €43.050 weten te winnen. Het is niet bekend wat Lucienne met het geld van de Postcode Loterij zal gaan doen. De loterij gaat er uiteraard vanuit dat ze de cheque goed kan gebruiken en daarvoor een mooie bestemming zal gaan zoeken.