LOTERIJ.NET alles over loterijen

Postcode Loterij deelt 100.000 uit in Haren

De Postcode Loterij heeft een flinke prijs uitgedeeld in Haren, waar 12 gelukkige winnaars een mooi bedrag op hun bankrekening kunnen verwachten. Het gaat om de deelnemers met de postcode 9753 KW, wonend aan de Viermat in Haren. Zij hebben de Buurt-Ton van de Postcode Loterij gewonnen, waardoor ze €100.000 met elkaar mogen verdelen. Het is overigens niet de eerste keer dat er een prijs valt in Haren, eind 2016 was de plaats ook al aan de beurt.

In totaal 12 winnaars van de Postcode Loterij

Er was in totaal sprake van 12 winnaars van de Postcode Loterij met deze postcode. De hoogte van het bedrag dat zij wonnen was afhankelijk van het aantal loten dat ze hebben. Eén van de spelers heeft geluk, want die persoon speelt mee met twee loten. Dat betekent een prijs van €15.384 voor die deelnemer. De andere deelnemers spelen mee met 1 lot. Zij kunnen per deelnemer rekenen op €7.692. Wat dat betreft is er voor alle 12 de deelnemers sprake van een mooie prijs, waar ze een hoop leuke dingen van kunnen gaan doen.

In december 2016 ook al in Haren

Het is voor Haren niet de eerste keer dat de plaats de Postcode Loterij mag verwelkomen. Dat gebeurde in 2016 ook al een keer, het was toen in december dat de loterij er mooie prijzen kwam uitdelen. De prijzen voor de postcode 9752 AE aan de Rijksstraatweg waren toen zelfs nog een stuk groter. De bewoners verdeelden €562.500 met elkaar. Eén van de winnaars kreeg er toen ook een BMW bij. Wat dat betreft zijn er een hoop mensen in Haren die inmiddels een prijs in de Postcode Loterij hebben gewonnen en daardoor een leuk extraatje achter de hand hebben.