LOTERIJ.NET alles over loterijen

Postcode Loterij deelt 150.000 prijzengeld uit in Nieuw Beerta

De Postcode Loterij zorgt er met de Straatprijs voor dat veel verschillende winnaars in Nederland kunnen rekenen op mooie bedragen. Zo ook winnaars aan de Hoofdweg in Nieuw Beerta. De Straatprijs viel op hun postcode 9687 PL, waardoor ze zich alvast rijk konden gaan rekenen.

De juni-trekking van de Postcode Loterij was voor hen. Ze zijn slechts met 2 deelnemers, maar een van de beiden bleek wel 5 loten te hebben. Op die manier liep het totale prijzengeld toch nog op naar anderhalve ton, waarvan verreweg het meeste voor een van de winnaars was. 

€125.000 voor de meest gelukkige winnaar

De twee winnaars mochten samen een bedrag van €150.000 verdelen. Voor de één was er een bedrag van €125.000, omdat deze persoon meespeelt met 5 loten in de loterij. De andere winnaar speelt mee met 1 lot en krijgt dus een bedrag van €25.000. Daarnaast werd er een BMW uitgedeeld, die terecht kwam bij de winnaar met 1 lot. Op die manier kregen ze beiden toch een mooie prijs in handen, waardoor al hun inspanningen de afgelopen jaren niet voor niets zijn geweest. 

Postcode Straatprijs met de Straatprijs Verdubbelaar

Overigens is de standaardprijs in de Straatprijs een bedrag van €12.500. Iedereen ontvangt dit bedrag per lot. Deelnemers hebben echter de kans om de Straatprijs Verdubbelaar in te schakelen. Ze betalen dan net iets meer voor de loten, maar hebben wel de kans op dubbele winsten. Op die manier heeft de winnaar met 5 loten met de verdubbelaar een bedrag van €125.000 in de wacht kunnen slepen. Het is de investering voor de net iets duurdere loten wat dat betreft meer dan waard geweest. Het is niet bekend wat de winnaars met het geld uit de loterij zullen gaan doen.