LOTERIJ.NET alles over loterijen

Nationale Postcode Loterij deelt 1 miljoen euro uit in Boxtel

De Postcode Loterij heeft weer een flinke Straatprijs uitgedeeld. In Boxtel viel er €1 miljoen te verdelen, onder 6 gelukkige winnaars die meespelen met verschillende loten. Het gaat om de postcode 5283KS, waar de bewoners Gaston Starreveld aan de deur kregen. Ze werden blij verrast met de gouden enveloppen, die ze bijvoorbeeld in staat stelt om eindelijk de achtertuin op een mooie manier op te knappen.

Gouden enveloppen voor 6 winnaars

Traditioneel deelt de Postcode Loterij mooie gouden enveloppen uit, waarin zich de cheques bevinden van de Straatprijs. Het betekent voor de winnaars dat ze een mooi bedrag winnen met de loterij, waarmee ze uiteraard mogen doen wat ze willen. Een van de deelnemers die een gouden envelop ontving gaf aan even geschrokken te zijn van het feit dat ze nu eindelijk zelf een keer een mooi bedrag wonnen in de loterij. De deelnemers doen al sinds 2015 mee, maar vielen niet eerder in de prijzen. Nu ze met de Postcode Loterij een flink bedrag hebben gewonnen is er financieel ineens veel meer mogelijk.

Geld om de achtertuin op te knappen

Winnaars Joost en Hanneke wonnen een bedrag van €111.111 met de Postcode Loterij. Ze willen het geld allereerst gaan gebruiken om de achtertuin op een mooie manier op te knappen, want dat is er de laatste jaren een beetje bij ingeschoten. Daarnaast is ook de auto al 14 jaar oud, waardoor die inmiddels wel aan vervanging toe is. Het geeft goed aan wat er mogelijk is met het prijzengeld van de Postcode Loterij, dat werd uitgedeeld aan 6 winnaars in Boxtel. Van de andere winnaars is niet bekend wat zij precies met het geld willen gaan doen, maar de enthousiaste reacties gaven in ieder geval aan dat het geld er uitstekend terechtkomt.