LOTERIJ.NET alles over loterijen

Postcode Loterij reikt prijs uit van ruim 2 ton aan gezin in Limburg

De Postcode Loterij staat bekend om de grote geldprijzen, bijvoorbeeld tijdens het programma Miljoenenjacht met Linda de Mol. Toch is de kandidaat in de studio niet de enige die een grote prijs wint. De loterij deelde afgelopen keer in Stein in Limburg prijzen uit aan zowel de winnaar van de loterij als in het postcodegebied van de winnaar. Op die manier winnen er zoveel mogelijk mensen, die daarmee dubbel voordeel hebben van het geld dat ze besteden aan de loterij en daarmee aan de goede doelen.

Bingo van 204.000 euro

Sinds een paar jaar reikt de loterij Bingo-prijzen uit. Deelnemers kunnen thuis meespelen met een bingokaart. Als het ze lukt om tijdens de uitzending bingo bij elkaar te spelen kunnen ze daar een enorm bedrag mee verdienen. Zoals het stel uit Stein in Limburg. Ze wonnen een bedrag van 204.000 met hun Bingo-kaart, op basis van hun lotnummer in de Postcode Loterij. Bovendien deelde de loterij hetzelfde bedrag ook nog een keer uit in het postcodegebied, waardoor ook de directe omgeving van het stel een mooie prijs won.

Prijs uitgereikt tijdens Miljoenenjacht

De prijs werd door de Postcode Loterij uitgereikt in Miljoenenjacht, dat onlangs weer van start ging. Dat betekent een seizoen lang grote geldprijzen, voor de gelukkige winnaars daarvan. Het stel dat de prijs won tijdens de bingo geeft aan er vooral mee te willen gaan reizen. Om de mooie delen van de wereld te zien, terwijl daar nu nog geen geld voor is. Op die manier komt het geld van de Postcode Loterij in dit geval in ieder geval goed terecht. Volgend week wordt er weer een prijs uitgereikt, zowel aan de winnaar in de studio als aan de winnaar thuis die de bingokaart als eerste vol heeft.