LOTERIJ.NET alles over loterijen

Jos de caravanverkoper wint 925.000 bij Miljoenenjacht

Jos uit Breda zal binnenkort met een zeer grote glimlach caravans verkopen, als hij dat nog blijft doen. Hij nam deel aan het programma Miljoenenjacht en wist daar de gigantische prijs van €925.000 in de wacht te slepen. Hij speelde het spel volgens een duidelijk vooropgezet plan, waarmee hij erin slaagde om de koffers met zoveel mogelijk geld in het spel te houden. De enorme prijs wordt hem aangeboden door de Postcode Loterij, van wie hij het bedrag ook in zijn wijk nog eens mag gaan uitdelen.

Winnaar bij de Postcode Loterij

Jos is daarmee winnaar bij de Postcode Loterij, iets wat hij na afloop zelf nog maar nauwelijks kon geloven. Hij gaf aan meteen zijn vrouw te willen bellen, die het naar zijn idee waarschijnlijk in eerste instantie niet eens zou geloven. Hij wil er in eider geval een mooie reis van gaan maken naar Australië en wat hij met de rest van het geld wil gaan doen weet hij nog niet. Feit is dat hij af en toe best een vrije dag op kan gaan nemen of dat hij de komende tijd zelfs helemaal niet meer hoeft te werken.

Goede voorbereiding op zijn spel

Jos had zijn spel tijdens Miljoenenjacht goed voorbereid. Hij had een lijstje gemaakt met de koffernummers die hij wilde openen. Zelf koos hij koffer 14, omdat hij naar eigen zeggen een week eerder wakker was geworden met dat nummer in zijn hoofd. Of het eraan heeft bijgedragen zullen we natuurlijk nooit weten, maar feit is dat hij met zijn lijstje een mooie prijs van de Postcode Loterij heeft kunnen winnen. Hij is sinds 2010 de eerstvolgende die erin slaagt om zo’n enorme prijs te winnen in het spel, dat toen precies één miljoen euro opleverde voor Connie uit Hank.