LOTERIJ.NET alles over loterijen

Inwoners Haren mogen ruim half miljoen euro verdelen

Drie inwoners van Haren hebben de Straatprijs van de Postcode Loterij gewonnen. Dat betekent dat zij per lot een bedrag van €12.500 of €25.000 mogen verdelen, afhankelijk van of ze meespelen met de verdubbelaar. Gaston Starreveld kwam naar het dorp toe om de prijzen uit te reiken aan de postcode 9752AE. Hij bracht er tevens een BMW naartoe, die werd uitgedeeld aan de winnaar die bovendien een astronomisch bedrag van ruim €500.000 won.

€525.000 voor de grootste winnaar

In totaal werd er €562.500 uitgedeeld op de postcode. Een van de winnaars kon rekenen op een bedrag van €12.500, de tweede won €25.000. De derde winnaar ging er verreweg met het meeste geld vandoor, want hun aantal loten was goed voor €525.000. Als klap op de vuurpijl mochten ze bovendien de autosleutels van Gaston in ontvangst nemen, wat betekent dat zij er de komende tijd een gloednieuwe BMW bij hebben.

Heel wat loten in de Postcode Loterij

De winnares van het zeer hoge bedrag gaf aan dat ze meespeelt met een groot aantal loten in de loterij, vooral om bij te dragen aan de goede doelen die de loterij ondersteunt. De vrouw gaf aan dat ze vertrouwen heeft in de manier waarop de loterij de inleg over de verschillende goede doelen verdeelt. Het leverde haar nu een bedrag van meer dan een half miljoen euro op. Ze geeft aan het geld onder andere te gaan gebruiken om een aangepaste bus te kopen, waarmee ze uitstapjes wil gaan maken met de bewoners bij hen op het erf. Ze hebben zelf een gehandicapte dochter en besloten een wooninitiatief voor lotgenoten te openen. Met de bus kunnen ze er met z’n allen op uit, om leuke uitjes te gaan vieren en samen van de mooie momenten te genieten.