LOTERIJ.NET alles over loterijen

Biltse straat ontvangt 200.000 euro van de Postcode Loterij

De Postcode Loterij deelt doorlopend enorme bedragen aan winnaars uit, bijvoorbeeld tijdens de afgelopen Straatprijs in De Bilt. Zes inwoners hebben daar een mooie geldprijs gewonnen. Ze zijn woonachtig aan de Marie Curieweg in de wijk Weltevreden, waar het geld goed terecht lijkt te komen. Een van de winnaressen gaf al meteen aan ‘zoveel wensen’ te hebben en een goede bestemming voor het gewonnen bedrag te weten.

Zes winnaars in De Bilt

De Postcode Loterij mocht zes winnaars van mooie bedragen gaan feliciteren. Het ging om 2x een prijs van €50.000 en nog 4x een prijs van €25.000. Bovendien stond er op een van de winnende koppels een mooie nieuwe BMW te wachten. De winnares geeft aan zo gelukkig te zijn met haar vriend en dan ook nog eens een mooi bedrag en een mooie auto te winnen. Ze gaan binnenkort trouwen, waardoor de prijs op het juiste moment is gevallen. Het geeft goed weer hoe het geld van de Postcode Loterij uitstekend terecht komt, nog los van de grote bedragen die er jaarlijks aan de diverse goede doelen die de organisatie ondersteund worden uitgekeerd.

Rijbewijs, nieuwe trap en een nieuwe auto

Ook een andere winnares was door het dolle heen met het gewonnen bedrag en lijkt daarvoor al een paar uitstekende bestemmingen te hebben gevonden. Ze gaf aan ontzettend veel wensen te hebben, maar in ieder geval het rijbewijs voor haar zoon te willen schenken. Bovendien wil ze de trap graag laten vervangen en is ze toe aan een andere auto. Ze won een bedrag van €25.000, waardoor de kans groot is dat ze veel van haar wensen gaan kaan vervullen. Ook de andere winnaars zijn enorm blij met hun prijs in de Postcode Loterij en hebben aangegeven het geld uitstekend te kunnen gebruiken.