LOTERIJ.NET alles over loterijen

Postcode Loterij maakt zieke vrouw + mantelzorgende man blij met hoofdprijs

Tijdens Miljoenenjacht van de Postcode Loterij deelt de loterij enorme prijzen uit. Aan de winnaar van het spel in de zaal, maar ook aan een nietsvermoedende speler thuis. Die krijgt hetzelfde bedrag als de winnaar, waardoor het altijd afwachten is waar het geld precies terecht komt. Soms bij mensen die het al behoorlijk breed hebben, maar zo nu en dan ook bij iemand die het erg goed kan gebruiken. Zoals afgelopen keer, bij een zieke vrouw en haar man die de mantelzorg op zich heeft genomen. 

Meer dan 120.000 euro

De speler in de studio was niet zo succesvol als een week eerder, maar slaagde er toch in om een bedrag van 123.000 euro te winnen. Een mooie prijs van de Postcode Loterij, die Winston daarom ook mocht uitdelen aan iemand in het land. De eerste reactie van de vrouw die open deed sprak al boekdelen: “Je bent gek. Dit méén je niet.” De vrouw was razendenthousiast en besefte zich meteen dat ze het financieel samen met haar man een stukje gemakkelijker zou krijgen. De prijs is enorm welkom, omdat zij ziek is en hij de zorg voor haar op zich neemt.

Enorm enthousiaste winnaars

Dat leverde enorm enthousiaste winnaars van de loterij op, die zelfs op de sociale media niet onbesproken bleven. Veel mensen gaven aan het dit stel echt te gunnen. Als er dan toch iemand anders moet winnen is het immers fijn dat het gaat om een stel dat het geld echt goed kan gebruiken. Het stel wil de woning laten verbouwen vanwege hun ziekte, maar dat ze daar het geld niet voor hebben. Dat geld is er nu wel, waardoor het een stuk comfortabeler wordt om in het huis te blijven wonen en samen voor elkaar te zorgen.