LOTERIJ.NET alles over loterijen

Winnaars in Rijswijk samen goed voor 62.500 euro van de Postcode Loterij

Drie deelnemers uit Rijswijk kregen een enorme verrassing, toen bleek dat zij de Straatprijs van de Postcode Loterij hadden gewonnen. Ze mochten met z’n drieën een bedrag van 62.500 verdelen. Dat betekent een flinke prijs voor de deelnemers op de postcode 2283 GR. Het gaat om de J.H.A. Schaperlaan. Zij werden onlangs verrast met een mooie cheque met daarop een aantal grote bedragen. Winst in de Postcode Loterij, waaraan ze meespelen om kans te maken op een prijs. En waarmee ze ook meteen een groot aantal goede doelen steunen.

Twee winnaars van 25.000 euro

Er was in Rijswijk sprake van drie prijswinnaars, die samen een bedrag van 62.500 euro mochten verdelen. Een van de winnaars had een enkel lot en kreeg daarom een bedrag van 12.500 euro uitgereikt. Bij de andere twee winnaars was de vreugde nog wat groter. Zij konden allebei rekenen op een bedrag van 25.000 euro. Wat dat betreft zijn er drie blije winnaars van de Postcode Loterij bijgekomen in Rijswijk. Wat ze met het geld willen gaan doen is niet bekend, maar de loterij gaat er vanuit dat het geld zeer goed terecht zal komen.

Straatprijs: iedere dag

De Postcode Loterij zorgde er in de maand november voor dat er veel meer winnaars bijkwamen. Er was iedere dag sprake van een Straatprijs. Dat zijn er een stuk eer dan de 4 Straatprijzen die er normaal gesproken uit gaan in een maand. De meeste winnaars ontvingen een bedrag van 25.000, omdat zij meedoen met de StraatprijsVerdubbelaar. Een extraatje om de prijs van 12.500 euro automatisch te verdubbelen. Op die manier is het goed mogelijk om goede doelen te steunen, mee te spelen in de loterij en bovendien kans te maken op aanzienlijke geldbedragen. Net als een gloednieuwe auto, die wekelijks aan één winnaar wordt uitgereikt.