LOTERIJ.NET alles over loterijen

Postcode Loterij deelt prijzen uit in Voorburg

De Postcode Loterij heeft een flinke prijzenpot uitgedeeld in Voorburg. Winnaars daar konden de uitslag eerst niet geloven, want een flink aantal van hen is goed in de prijzen gevallen. En ze hebben die prijzen bovendien uit handen van Gaston Starreveld mogen ontvangen, voor velen een fijne bonus.

De loterij deelde er prijzen uit van €12.500, €25.000 en zelfs van €50.000. Op die manier zijn er behoorlijke prijzen uitgedeeld, inclusief een luxe auto voor een van de winnaars. 

Straatprijs van de Postcode Loterij

Onder andere Ted en Nel wonnen €25.000 van de Postcode Loterij. Zij geven aan het bedrag onder andere te willen gebruiken voor een cruise met de hele familie. Om samen van te genieten, iets dat tot nu toe niet mogelijk was. Andere winnaars geven aan dat ze graag een keer naar Azië willen, om daar een mooie reis te maken.

Wat dat betreft lijken de winnaars de uitslag goed te kunnen gebruiken en al goed te weten hoe ze de prijzen willen gaan inzetten. Voor mooie reizen, om samen te genieten. In een paar gevallen zelfs met heel de familie, waardoor er nog veel meer winnaars bijkomen. 

Uitreiking op televisie: 9 februari

Uiteraard zal de uitreiking van de prijzen ook op televisie te zien zijn. Dat zal gebeuren op 9 februari, tijdens de uitzending van 1 Tegen 100. Het programma begint om 21:40u en toont verschillende winnaars die de mooie prijzen in ontvangst nemen.

Op die manier laat de Postcode Loterij zien wat de uitslag is en wie er in de prijzen zijn gevallen. En uiteraard is de uitslag daarnaast ook online beschikbaar, zodat iedereen die meespeelt eenvoudig zelf na kan gaan of hij of zij in de prijzen is gevallen.