LOTERIJ.NET alles over loterijen

Staatsloterij organiseert bijzondere trekking voor alle gedupeerden

De Staatsloterij heeft tussen 2000 en 2007 trekkingen georganiseerd, waarbij niet duidelijk werd gecommuniceerd dat de prijs ook op niet-verkochte loten kon vallen. De loterij vindt dat niet eerlijk naar de spelers toe en organiseert daarom een Bijzondere Trekking in mei.

Tijdens die trekking hebben alle gedupeerde en misleide spelers uit het verleden de kans om opnieuw mee te spelen met de loterij, deze keer met de daadwerkelijke kans om te winnen. Zij krijgen een gratis trekking cadeau, in ruil voor hun vertrouwen in de jaren waarin de loterij niet helemaal duidelijk communiceerde. 

Gratis trekking voor misleide spelers

Tijdens de gratis trekking kunnen misleide spelers gratis meespelen. Ze kunnen zich online aanmelden en aangeven hoe zij destijds de loten hebben gekocht. Spelers die nog bewijs hebben van het feit dat ze hebben meegespeeld kunnen op die manier 4 loten krijgen, waardoor ze een behoorlijke kans maken op een mooie winst. Spelers die destijds wel mee hebben gespeeld maar daar helaas geen bewijs meer van hebben kunnen toch nog rekenen op 2 loten. Op die manier wil de loterij zoveel mogelijk spelers tegemoet komen en hen de kans bieden de misleiding van destijds recht te zetten.

Kans op miljoenen bij de Staatsloterij

Tijdens de Bijzondere Trekking van de Staatsloterij zijn er behoorlijke prijzen te verdelen. Het gaat in totaal om een prijzenpot van €13,5 miljoen. Er zijn in ieder geval 5 prijzen van €1 miljoen beschikbaar. Bovendien is er sprake van 11.000 andere grote prijzen, die er samen voor zorgen dat de spelers kans maken op mooie geldbedragen. De Staatsloterij hoopt er met deze trekking voor te zorgen dat de spelers zich enigszins gecompenseerd zullen voelen voor de onduidelijke communicatie waar destijds sprake van is geweest.