LOTERIJ.NET alles over loterijen

Staatsloterij is op zoek naar winnaar in Amsterdam

Het komt zo en dan wel eens voor dat een winnaar van een loterij zich niet meldt. Dit is momenteel het geval in Amsterdam, de Staatsloterij is op zoek naar iemand die een prijs van twee won niet heeft opgehaald. Volgens de loterij komt dit bij kleinere bedragen wel vaker voor, een dergelijk grote prijs verdient het echter om toch nog maar eens op zoek te gaan naar de winnaar. Er loopt in de hoofdstad mogelijk iemand rond die een stuk rijker is dan hij of zij denkt.

Vorig jaar gekocht

Het lot werd volgens de Staatsloterij vorig jaar gekocht. Het gaat om een lot dat op 10 april werd aangeschaft, in een Primera-winkel aan de Haarlemmerdijk. Het is een vijfde Staatslot, waar een hoofdprijs van een miljoen op is gevallen. Daardoor blijft er effectief €200.000 over voor de winnaar, een bedrag waarvoor menigeen graag nog eens contact op zou nemen met de loterij. De Staatsloterij heeft vaker te maken met winnaars die hun prijs niet ophalen. Vaak is het lot kwijtgeraakt of is de winnaar zich er niet meer van bewust dat hij of zij meespeelde voor die trekking.

Oproep van de Staatsloterij

De Staatsloterij probeert er door middel van een publieke oproep toch nog voor te zorgen dat de winnaar zich kan melden, zodat het mogelijk is om de prijs uit te kunnen reiken. Uiteraard zal de Staatsloterij eventuele mogelijke winnaars die zich melden goed controleren. Het gaat om een lot met lotnummer BG 78518, het is uiteraard van belang dat dit nummer nog duidelijk te lezen is op het originele exemplaar. De Staatsloterij hoopt de winnaar snel te vinden en er op die manier voor te zorgen dat hij of zij toch kan genieten van deze prachtige prijs uit de loterij.