LOTERIJ.NET alles over loterijen

Staatsloterij zoekt nog naar Drentse winnaar van 13,9 miljoen euro

Drenthe heeft er sinds de afgelopen trekking van de Staatsloterij een multimiljonair bij. Wie dat is maakt de loterij nooit bekend, maar in dit geval is ook de winnaar zelf daar nog niet van op de hoogte. De loterij heeft de abonneespeler geprobeerd op de hoogte te brengen van de gewonnen miljoenen, nadat deze persoon zichzelf nog niet heeft gemeld. Na telefonisch contact dat mislukte is er een brief gestuurd, met daarin de uitnodiging om op het kantoor langs te komen. 

Brief verstuurd na mislukt telefonisch contact

Overigens is het niet de eerste Drent die miljoenen wint in de Staatsloterij. Vorig jaar viel er al een prijs van 7,5 miljoen euro, waardoor de provincie er goed in lijkt te slagen om winnaars voor te brengen. Deze keer is het extra opvallend, omdat de winnaar het zelf niet door lijkt te hebben dat hij of zij een bedrag van 13,9 miljoen euro rijker is. 

De loterij heeft de winnaar geprobeerd te bellen, maar het is helaas niet gelukt om contact op te nemen. Nu is er een brief verstuurd aan de winnaar, om die op die manier toch te proberen te bereiken. Hierin staat onder andere een uitnodiging om langs te komen op het kantoor van de Nederlandse Loterij in Rijswijk.

Advies bij het winnen van de miljoenen

De Staatsloterij gebruikt die afspraken om de winnaars van miljoenen advies te geven over hoe daar goed mee om te gaan. Het gaat om een aantal praktische zaken, waar de miljonairs mee t maken krijgen. Bovendien organiseert de loterij later dit jaar een miljonairsdiner. Ook de kersverse winnaar van 13,9 miljoen uit Drenthe mag daarbij aanschuiven. Ze kunnen daar ervaringen met elkaar uitwisselen, in een ongedwongen sfeer van andere winnaars.