LOTERIJ.NET alles over loterijen

Postcode Loterij straatprijs valt in Sappemeer

De Postcode Loterij deelt wekelijks de straatprijs uit en zorgt er daarmee voor dat diverse gezinnen tienduizenden euro’s op hun rekening kunnen laten bijschrijven of zij zelfs kunnen rekenen op een mooie nieuwe auto. De straatprijs is deze keer gevallen in een straat in Sappemeer. Volgens de prijswinnaars is het iets waar iedereen wel eens van droomt, het winnen van een grote prijs in de loterij. Het is hen in dit geval gelukt. De winnaars in de Narcissenstraat uit Sappemeer zijn door het dolle heen en kunnen nog maar moeilijk geloven dat de Postcode Loterij daar prijzen uit kwam delen.

Tienduizenden euro’s uitgedeeld

Er was sprake van 2 gelukkige winnaars in de straat, die beiden al langere tijd meespelen met de loterij. Zij wonnen beiden €25.000, de Postcode Loterij deelde er €50.000 uit en zorgt er daarmee voor dat de bewoners ineens een behoorlijke som extra geld op hun rekening kunnen bijschrijven. Een van de winnaars kreeg daarnaast de sleutels van een nieuwe auto uitgereikt. Het gaat om een gloednieuwe BMW, die de oprit vanaf nu zal sieren. 

Nog geen plannen met het geld van de Postcode Loterij

De winnaars hadden overigens nog geen directe plannen met het geld dat zij wonnen. Hetty de Blecourt is een van de gelukkige winnaars van €25.000, al ging de auto helaas net aan haar neus voorbij. Ze weet nog niet goed wat ze met het geld gaat doen, ze werd wat dat betreft overrompeld door het feit dat de Postcode Loterij ineens met dit goede nieuws voor de deur stond. RTL4 zal de uitzending van Koffietijd op 8 oktober gebruiken om de straatprijs-uitreiking te laten zien, voor die tijd kunnen de winnaars het geld uiteraard al op hun rekening verwachten. 

8 oktober 2015