LOTERIJ.NET alles over loterijen

Saskia uit Amsterdam wint drie keer de Postcode Loterij

Saskia uit Amsterdam is wellicht een van de grootste geluksvogels van ons land. Ze wist al drie keer de Postcode Loterij te winnen en kon daardoor in totaal een bedrag van €70.500 op haar rekening bijschrijven. Hoe het komt dat ze zo vaak wint? Ze weet zelf niet waar het aan ligt. Volgens haar is het gewoon puur toeval en geluk, want een konijnenpootje of een klavertje vier heeft ze er niet voor in huis.

Reisje naar Barcelona maken

Nu ze voor de derde keer een mooi bedrag in de Postcode Loterij heeft gewonnen is het natuurlijk de vraag wat ze met het geld wil gaan doen. Ze heeft aangegeven in ieder geval een reisje naar Barcelona te gaan maken, samen met haar dochtertje. Daarnaast zal ze een deel van het geld doneren aan goede doelen. Zelf denkt ze aan Wakker Dier of Stichting Aap, omdat ze een groot dierenliefhebber is. Bovendien zal ze een deel van het geld in haar bedrijfje stoppen. Ze renoveert historische binnenruimtes en kan het geld goed gebruiken om de dure spullen aan te schaffen die ze daarvoor nodig heeft.

Leuke reacties op drie keer winnen loterij

Tot nu toe krijgt Saskia vooral leuke reacties op het feit dat ze al drie keer de Postcode Loterij gewonnen heeft. Niet iedereen is er volgens haar nog van op de hoogte, maar familie en vrienden die het weten reageren over het algemeen op een leuke manier. Daarnaast weet ze als ervaringsdeskundige dat geld inderdaad niet gelukkig wordt. Geen geld hebben brengt stress met zich mee, maar een groot bedrag maakt ons niet direct gelukkiger. We zullen het de komende tijd in de gaten houden of Saskia opnieuw in de prijzen weet te vallen bij de Postcode Loterij.