LOTERIJ.NET alles over loterijen

Postcode Loterij kanjer valt in Sittard

De Nationale Postcode Loterij deelt regelmatig grote prijzen uit, waaronder direct in het nieuwe jaar met de Postcode Kanjer. Dit jaar viel de prijs in Sittard, wat betekent dat er in één klap een aantal miljonairs bij zijn gekomen. Naast de kanjer deelde de Loterij nog miljoenenprijzen uit in o.a. Almelo, Weert, Mheer, Bleiswijk en Edam. Naast al die gelukkigen was er dit jaar ook sprake van twee grote pechvogels. Een man in Almelo bleek twee weken voordat zij de prijs won overleden te zijn en in Sittard zag een man de prijs aan z’n neus voorbij gaan omdat de Nationale Postcode Loterij het deelnamebedrag in december niet heeft kunnen incasseren.

Winnaar twee weken eerder overleden

De winnaar in Almelo won een prijs van €666.000, al was hij twee weken eerder komen te overlijden en heeft hij er dus niet van kunnen genieten. Het gaat om een man die woonde aan het Hof van Gülick. De loterij zal het geld bijschrijven op de rekening waarvan de loten werden betaald, wat waarschijnlijk betekent dat de nabestaanden nu op de prijs kunnen rekenen. Bovendien zal de Nationale Postcodeloterij contact opnemen met de persoonlijk die de boedel van de overledene beheert, zodat het geld uiteindelijk goed terecht zal komen.
 

Postcode Loterij kanjer valt in Sittard

Pechvogel in Sittard

De ware pechvogel van het nieuwe jaar is een 21-jarige man uit Sittard. Hij speelde al langere tijd mee met de Nationale Postcodeloterij en liet het geld via een automatische incasso van zijn rekening afschrijven. Afgelopen december stond er te weinig geld op zijn betaalrekening, waardoor de automatische incasso mislukte. De Nationale Postcode Loterij heeft het meerdere keren geprobeerd. De deelnemer heeft 4 loten en dacht binnen te zijn nadat de prijs in zijn straat viel. De Nationale Postcode Loterij heeft het geld niet kunnen afschrijven, waardoor de speler deze trekking niet meespeelde en er geen prijs aan hem werd uitgekeerd. De speler loopt dus echt miljoenen mis en geldt daarmee nu al als de grootste pechvogel van het jaar.

4 januari 2016