LOTERIJ.NET alles over loterijen

Postcode Loterij deelt

De Postcode Loterij staat bekend om de straatprijzen die het uitreikt aan verschillende winnaars door het land. Onlangs was het raak in Wijchen, in de plaats vielen drie gelukkigen in de prijzen. Samen wonnen zij een bedrag van €75.000, een welkome bonus in deze periode waarin het economisch nog niet iedereen voor de wind gaat. Het waren de deelnemers met de postcode 6603 CW die de prijzen in ontvangst mochten nemen. Het gaat om slechts 3 winnaars, die allemaal een gouden envelop ontvingen.

Drie gelukkige winnaars van €25.000

In de gouden envelop bevond zich €25.000, waardoor Gaston Starreveld als Postcode Loterij-ambassadeur de leuke taak had om de winnaars met een mooie prijs te verrassen. Zij openden de envelop en zagen het bedrag van €25.000, dat zij binnenkort op hun rekening kunnen verwachten. Samen ontvingen zij een bedrag van €75.000, waarmee de Postcode Loterij ervoor zorgt dat er mooie prijzen te verdienen zijn op de meest onverwachte momenten.

BMW voor Trees uit Wijchen

Uiteraard deelde de Postcode Loterij daarnaast ook een auto uit, zoals dat gebruikelijk is binnen de straatprijs. Het gaat niet alleen om de genoemde geldbedragen, een van de winnaars ontvangt daarnaast een auto en kan wat dat betreft binnenkort stralend door de straat rijden. Het was Trees van 65 jaar die de auto in ontvangst mocht nemen. Zij ontving de sleutels van een mooie nieuwe BMW, die ervoor zorgt dat zij of iemand anders binnenkort op een heel comfortabele manier van A naar B reist. De uitreiking van de straatprijs werd uitgezonden in RTL Koffietijd, zodat de winnaars bovendien de kans hadden hun geluk met andere deelnemers en bekenden te delen. 

 

14 september 2014