LOTERIJ.NET alles over loterijen

Postcode Loterij deel

De Postcode Loterij heeft het enorme bedrag van €650.000 uitgedeeld in Grave. De straatprijs leidde er tot een groot aantal winnaars, op basis van twee verschillende postcodes. De inwoners zijn door het dolle heen en kunnen het nog niet allemaal goed bevatten dat zij een grote prijs hebben gewonnen. Per lot is de straatprijs van de Postcode Loterij goed voor €25.000. Bij meerdere loten ontstaat er op die manier al snel een zeer hoog bedrag aan prijzengeld, waar de winnaars de komende tijd leuke dingen mee kunnen gaan doen. 

Winnende postcode 5361 SR

De Postcode Loterij straatprijs viel op de postcode 5361 SR in Grave. De loterij deelt de prijs wekelijks uit, wat betekent dat ieder jaar een grote groep mensen de cheques met prijzengeld in ontvangst mag nemen. Het was in Grave een grote verrassing voor de deelnemers die wonen op de Smient en de Monseigneur Borretweg. Samen hebben de winnaars met de postcode 5163 SR een bedrag van €525.000 gewonnen. Daarnaast was er nog eens €125.000 beschikbaar voor deelnemers met de postcode 5361 AP. Wat dat betreft hebben meerdere straten enorme prijzen bij kunnen schrijven.

22 gelukkige winnaars

Het was Gaston Starreveld die de prijzen uit mocht delen, hij mocht in totaal met 22 verschillende cheques op pad. Dat betekent een totale som van €650.000, naast de BMW die naar een van de gelukkige winnaars ging. Wat dat betreft was er sprake van totale euforie in de straat, die ook toeschouwers trok vanuit andere delen van Grave. Het is niet bekend wat de winnaars met het geld zullen gaan doen, waarschijnlijk zitten er een aantal mooie vakanties bij en rijden er binnenkort een aantal nieuwe auto’s door de straat. 

28 september 2015