LOTERIJ.NET alles over loterijen

Postcode Loterij deelt 1627 barbecues uit aan prijswinnaars

De Postcode Loterij staat bekend om de grote geldprijzen die er te verdienen zijn, het grote aantal goede doelen en de leuke cadeaus die voor veel mensen een leuk extraatje vormen. Dit laatste is binnenkort in Dongen het geval, de loterij deelt daar 1627 barbecues aan deelnemende gezinnen uit. Dat betekent dat een groot deel van Dongen binnenkort met de nieuwe barbecue kan gaan genieten van de laatste zonnige dagen van het jaar, om daarna volgend jaar volop van de BBQ te genieten.

Optreden van Wolter Kroes

Uiteraard komt de Postcode Loterij de barbecues niet zomaar uitdelen, er zal sprake zijn van een waar spektakel. De loterij heeft niemand minder dan Wolter Kroes geregeld voor een optreden, terwijl Gaston Starreveld zorgt voor de Zomer HitBingo. Er zijn zomerse prijzen te winnen op het Wilhelminaplein in Dongen, het feest vindt plaats op 4 september tussen 19:00 uur en 20:00 uur. Na afloop van het feest kunnen de prijswinnaars hun barbecue op komen halen. Zodra de zon nog even gaat schijnen kunnen zij daarmee heerlijk in de tuin of in het park eten.

Barbecues in plaats van geldprijzen

Er ging even het gerucht de ronde dat de Postcode Loterij daarnaast ook geldprijzen uit zou komen delen, maar Linda Heerink van de Postcode Loterij heeft dat bericht ontkracht. Sinds vorige maand hanteert de Postcode Loterij volgens haar een nieuw concept voor de wijkprijzen. Er is geen sprake meer van geldprijzen, in plaats daarvan richt men zich volledig op het uitdelen van cadeaus. Dat maakt het mogelijk om meer mensen blij te maken met een mooi cadeau. De Postcode Loterij hoopt dit vooraf zo duidelijk mogelijk te communiceren, zodat er geen teleurstelling ontstaat bij de prijswinnaars in Dongen die wellicht nog de stille hoop hadden op een geldprijs.7 september 2015