LOTERIJ.NET alles over loterijen

Gloednieuwe BMW voor winnaar van de loterij uit Borger

Een inwoner uit Borger kreeg onlangs de verrassing van z’n leven, hij kreeg de sleutels van een gloednieuwe BMW aangereikt. Het was Gaston Starreveld die naar Borger kwam om haar de prijs te overhandigen. De prijs viel overigens niet in Borger zelf, maar op haar oude postcode in Renkum. Ze was onlangs verhuisd, maar had gelukkig besloten om nog even mee te spelen op haar ouder postcode. Dat heeft haar nu een nieuwe BMW 1 opgeleverd in een prachtige rode kleur.

Iedere werkdag een BMW

Ze was niet de eerste die een BMW 1 wist te winnen en ook niet bepaald de enige. De Postcode Loterij hield in mei weer een actie, waarbij er gedurende twee weken iedere dag tal van BMW’s werden weggegeven. Er ging ieder uur een BMW uit, tussen 09:00u en 18:00u. Dat betekent dat er tal van BMW’s zijn uitgereikt, in totaal gaat het om 100 stuks. De vrouw uit Borger was een van de gelukkigen, daarnaast heeft een grote groep anderen er vanaf nu een gloednieuwe BMW bij. 

Oude buren vielen ook in de prijzen

De vrouw uit Borger was overigens niet de enige in haar straat die in de prijzen viel, ook de oude buren in Renkum kregen een mooie prijs. Het gaat om de postcode 6871 TL. De oude buren van de BMW-winnaar kunnen per lot een Media Markt-cadeaukaart ontvangen ter waarde van €100. Dat betekent dat ze binnenkort kunnen gaan winkelen zonder dat ze hoeven af te rekenen of ze in ieder geval een flinke korting krijgen op het aankoopbedrag. De loterij geeft buiten de geldprijzen om regelmatig andere cadeau’s weg, waar de BMW’s die ieder uur werden uitgedeeld een goed voorbeeld van zijn.