LOTERIJ.NET alles over loterijen

Postcode Loterij deelt 200.000 euro uit in Bathmen

De Postcode Loterij heeft afgelopen week in totaal €200.000 uitgedeeld aan winnaars in Bathmen. Zij wonnen de straatprijs, waardoor er tevens een gloednieuwe BMW beschikbaar was voor een van de deelnemers. Het was een van de winnaars van €50.000 die ook een BMW kreeg, Gaston Starreveld overhandigde de sleutel. De prijzen vielen op de postcode 7437 BR in Bathmen, waar een aantal deelnemers bleken te wonen.

Prijzen tot €75.000 in de loterij

Er bleek sprake van 4 verschillende winnaars met deze postcode. Eén van de winnaars ontving een bedrag van €25.000, voor twee van de winnaars was er een bedrag van €50.000 beschikbaar. Een van hen won dus bovendien een gloednieuwe BMW, zodat vervoer de komende tijd in ieder geval geen probleem zal vormen. Een van de winnaars op de postcode mocht een bedrag van €75.000 in ontvangst nemen, dat was de grootste geluksvogel uit de straat. In totaal ging het om een bedrag van €200.000 voor de vier winnaars, wat betekent dat een deel van de straat er de komende tijd warmpjes bij zal zitten.

Straatprijs met de Verdubbelaar

De Postcode Loterij deelde de Straatprijs uit, deelnemers hebben de mogelijkheid de waarde van hun lot te verdubbelen door gebruik te maken van de StraatprijsVerdubbelaar. Op die manier is een enkel lot niet slechts een prijs van €12.500 waard, het gaat dan ineens om een bedrag van €25.000 per lot. Op die manier kunnen de prijzen flink oplopen. De Straatprijs-uitreiking zal op 6 maart worden uitgezonden tijdens het programma Eén tegen 100 op NPO 1. Tot die tijd hebben de winnaars van de loterij alvast de mogelijkheid om te bedenken hoe ze het geld dat ze hebben gewonnen kunnen gaan besteden.