LOTERIJ.NET alles over loterijen

Dertien winnaars van de Postcode Loterij mogen samen 100.000 euro verdelen

De Postcode Loterij zorgde in Zwartebroek ondanks voor een ontzettend leuke verrassing voor dertien van de deelnemers. Zij spelen mee met de postcode 3785 LJ en mochten samen een bedrag van €100.000 verdelen. Het is de Buurt-Ton, een nieuwe prijs van de Postcode Loterij die ervoor zorgt dat er mooie bedragen te verdelen zijn in een kleine buurt. 

Gaston Starreveld met een cheque

Het was Gaston Starreveld die de cheques uit kwam delen aan de verschillende winnaars. Het gaat om deelnemers aan de Damweg in Zwarteveld, zij wonen op de postcode die in de prijzen wist te vallen. Twee van de winnaars wonen overigens niet meer in Zwartebroek. Zij hebben deze postcode eerder wel gehad en hebben besloten om daarop mee te blijven spelen. Dat blijkt een goede keuze te zijn geweest, aangezien ze dat nu een aantal duizenden euro’s aan prijzengeld heeft opgeleverd. De verschillende bewoners mochten samen een bedrag van €100.000 verdelen. Het grootste deel van de winnaars kan rekenen op een bedrag van €6.250, een paar winnaars kunnen zelfs rekenen op het dubbele.

Bedragen van €12.500 en €6.250

Er zijn 3 winnaars van een bedrag van €12.500, zij hebben het meeste geluk en kunnen daardoor rekenen op het grootste deel van de €100.000 die er te verdelen viel. Daarnaast waren er 10 winnaars met een bedrag van €6.250. Ook dat bedrag bleek in zeer goede aarde te vallen en was in een aantal gevallen meer dan welkom. Het prijzengeld was afhankelijk van het aantal loten dat de deelnemers hebben. De uitreiking van de prijs aan de Damweg in Zwartebroek zal op 9 juni te zien zijn op RTL4. Zowel de winnaars als de rest van Nederland kunnen er dan nog eens opnieuw van genieten.