LOTERIJ.NET alles over loterijen

100.000 euro en BMW voor Hans uit Putte

De Postcode Loterij heeft weer een aantal winnaars verrast met de straatprijs. Gaston Starreveld reisde naar de postcode 4645 RG om daar de enorme geldbedragen uit te gaan delen. Het gaat om de PostcodeStraatprijs van de maand oktober. In totaal werd er €200.000 uitgedeeld door de loterij en was er ook nog een gloednieuwe BMW beschikbaar.

Loten voor elk gezinslid

De eerste winnaar is Hans uit Putte. Hij won een bedrag van €100.000 en kreeg er bovendien ook nog de nieuwe BMW bij. Hij gaf aan Gaston aan dat hij meespeelt met vier loten, één voor elk gezinslid. Hij kijkt er nu al naar uit om samen met het gezin van het geld te gaan genieten. Hij knapt zelf oude auto’s op in de schuur, een hobby die wel weer wat nieuwe middelen kan gebruiken. Bovendien wil hij graag een keer op reis naar Amerika, met heel het gezin uiteraard. De Postcode Loterij slaagt er met deze prijs in om het geld terecht te laten komen bij een winnaar die goed weet wat hij daarmee wil gaan doen en bovendien door het dolle heen was.

Geld komt goed van pas

Ook Corrie en haar partner René kunnen binnenkort rekenen op een flinke bijschrijving op hun rekening. Zij wonen, respectievelijk, €25.000 en €75.000. Dat betekent dat ze samen een ton te verdelen hebben. Ze gaven aan Gaston aan dat ze de oude boerderij waar ze wonen graag van een tractor zouden voorzien, zodat ze zich daarop wat gemakkelijker kunnen bewegen. Ook zij kunnen het geld wat dat betreft uitstekend gebruiken. De Postcode Loterij zal in de maand november opnieuw een trekking doen. Dat betekent dat er binnenkort weer nieuwe winnaars van de loterij bij zullen komen en er opnieuw dromen werkelijkheid kunnen gaan worden.