LOTERIJ.NET alles over loterijen

Recordjackpot Amerika stijgt tot 1,3 miljard en breekt alle records

Miljoenen Amerikaanse Powerball spelers hebben goede hoop de jackpot in de wacht te slepen, de hoofdprijs die is opgelopen naar 1,3 miljard dollar! Heel de wereld lijkt op de hoogte van dit nieuws en houdt de ontwikkelingen in de gaten. Afgelopen zaterdag vond er een trekking plaats, maar werd de jackpot helaas niet gewonnen. Ondanks $159 miljoen aan ander prijzengeld bleef de jackpot behouden, wat betekent dat die de komende trekking ver boven de 1 miljard dollar uit zal stijgen.


Powerball Loterij

 

Trekking op woensdag 13 januari 2016

De volgende trekking zal plaatsvinden op 13 januari 2016, een spannende dag voor de miljoenen spelers in Amerika. Ook vanuit andere landen kun je meedoen met deze Powerball Loterij via The Lotter. De Powerball-jackpot staat dan op 1,3 miljard dollar, een bedrag dat in een mensenleven op normale wijze met geen mogelijkheid meer op te krijgen valt. De winnende getallen afgelopen trekking waren 16, 19, 32, 34 en 57, waarbij ook de volgorde van belang is. De jackpot bedroeg op dat moment bijna 950 miljoen dollar, een prijs die er niet uit ging. Er waren wel 28 winnaars van 1 miljoen dollar, een paar van hen hadden de vermenigvuldig-optie aangezet en wonnen daardoor zelfs twee miljoen.

$159 miljoen aan prijzengeld uitgedeeld

In totaal werd er $159 miljoen aan prijzengeld uitgedeeld in de loterij, een astronomisch bedrag. Toch staat dat nog op geen enkele manier in verhouding tot de 1,3 miljard die er aanstaande woensdag te winnen valt. Of de jackpot er dan wel uit gaat zullen we natuurlijk moeten afwachten, wellicht dat de hoofdprijs daarna nog verder op kan lopen. We houden het goed in de gaten, wellicht dat we over een paar dagen een nieuwe miljardair op aarde mogen verwelkomen, volledig vanuit het niets.